Onsdag, 6. maj 2020 — af Ulrik Ulriksen

Udlandet falder på halen: Prinsesse Sofia er fantastisk!

prinsesse sofia
Prinsesse Sofia.
Foto: Mega
Medier over hele verden har bemærket, at prinsesse Sofia har gjort en særlig indsats under coronakrisen.

Sveriges prinsesse Sofia trådte for et par uger siden i karakter som assistent for plejepersonalet på privathospitalet Sophiahemmet i Stockholm.

Prinsesse Sofia får ros

Det har hun fået ros for af medier i hele verden, og særligt det anerkendte magasin Vogue har fremhævet Sofia for den særlige indsats under coronakrisen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En af fire fantastiske kvinder

Hver måned fremhæver magasinet stærke kvinder, som bidrager positivt til samfundet og gør en indsats på områder som klimaforandringer, mental helse, menneskerettigheder og sociale forhold.

I april er prinsesse Sofia ifølge Vogue en af fire fantastiske kvinder, som har gjort en ekstraordinær forskel i denne tid med coronakrise.

Støtte i en svær tid

- Sveriges prinsessa Sofia fik en uddannelse som plejeassistent i april, for at støtte personalet på Stockholms Sophiahemmet i en tid med personalemangel på grund af coronapandemien, lyder det i Vogue, der er imponeret af den svenske prinsesses initiativ, fordi det har en stor signalværdi og viser en engageret kvinde træde ud af sin vante rolle og give en hånd med, når det er allermest nødvendigt..

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden