Fredag, 24. april 2020 — af Ulrik Ulriksen

Victoria og Daniel fik sig et godt grin hjemme på Haga Slot

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Kronprinsesse Victoria og prins Daniel
Foto: Hanne Juul
Midt i den triste tid med coronakrise arbejder Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel på højtryk hjemme fra privaten, hvor humøret var højt i forbindelse med en særlig opgave.

For Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel er det af afgørende betydning at holde humøret nogenlunde højt i denne triste tid med corona-udfordringer, der rammer alle i samfundet.

Kronprinsesse Victoria grinede

Da Victoria og Daniel hjemme fra stuen på Haga Slot holdt et videomøde med repræsentanter for gymnasieskolen Norra Real i Stockholm, fik de lejlighed til at grine fere gange af de friske kommentarer fra både elever og lærere, som forsøger at få det bedste ud af en svær situation.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Victoria og Daniel på skolebænken

Kronprinsessen og hendes mand kontaktede gymnasiet digitalt for at høre lidt mere om, hvordan man arbejder med fjernundervisning, og i den forbindelse fik de mulighed for at overvære en historietime med samfundsvidenskab for elever i 2.g.

Hyggelig snak

Herefter fik Victoria og Daniel sig en hyggelig snak med lærere og elever, der fortalte, hvordan det er at skulle vænne sig til at blive undervist på en helt ny og meget moderne måde.

Sjove kommentarer

Eleverne havde flere sjove kommentarer om undervisningsformen, og også lærerne kunne se det komiske i nogle aspekter af fjernundervisningen.

De fine kommentarer gjorde et godt indtryk på kronprinsessen og Daniel, der hyggede sig hjemme i stuen.

BILLED-BLADET nr. 17, 2020.
Foto: BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden