Victoria og Daniel jubler over gylden oplevelse

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel

Foto: Martin Høien
For Sveriges kronprinsesse Victoria og prins Daniel var det fantastisk at følge deres gode ven Armand Duplantis, der leverede en ekstraordinær indsats på den helt store scene.

Sveriges fantastiske stangspringer Armand Duplantis var den store stjerne på det olympiske atletikstadion i dag, da han vandt en guldmedalje.

Victoria og Daniel glæder sig over succes

Hjemme i Sverige fulgte mange fans med i den spændende konkurrence på tv, og blandt de mange seere var med stor sandsynlighed kronprinsesse Victoria og prins Daniel, der helt sikkert glæder sig meget over deres gode vens guld-succes ved OL i Tokyo.

Kronprinsesseparret kender Duplantis rigtig godt, og for et år siden modtog han en meget fin gave fra kronprinsesse Victoria.

Armand Duplantis
Foto: Mega

Armand Duplantis

Hædret med Victoriaprisen

Armand Duplantis blev sommeren 2020 hædret med Victoriaprisen, der bliver tildelt en svensk atlet hvert år.

Det skete ved en begivenhed på Öland, hvor stangspringeren også var en tur på golfbanen sammen med prins Daniel.

Gave til Victoria

Duplantis var gæst til Victorias 43-års fødselsdag sidste sommer den 14. juli, og her havde han en rigtig flot gave til kronprinsessen, som fik et par Puma-sko med navnet ”Victoria” på.

Gaven fik kronprinsesse Victoria, da Armand Duplantis besøgte den royale familie hjemme på slottet, hvor han blev budt på kaffe og fødselsdagskage.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden