LIVSSTIL: Det siger din kaffe om dig som type

Hvilken kaffetype er du

Hvilken kaffetype er du

Foto: AOP
De fleste har en meget klar mening om, hvordan de foretrækker deres kaffe. Og det er tilsyneladende din personlighed, der afgør dit foretrukne kaffevalg, afslører undersøgelse.

Det er psykologen Ramani Durvasula, der har foretaget en undersøgelse blandt 1000 briter omkring deres kaffevaner og deres personlighed. Det skriver nyhedsmediet Independent.co.uk.

Indadvendte eller udadvendte typer

Psykologen satte sig for at finde ud af, om der var nogle personlighedsmæssige og psykologiske fællestræk blandt mennesker, der foretrak en given form for kaffevariant. De træk, hun især havde fokus på, var, om personerne var indadvendte eller udadvendte typer, deres grad af tålmodighed, behov for perfektionisme, deres empatiske niveau, deres årvågenhed, følsomhed og sociale evner.

Du kan selv tjekke her, om din personlighed stemmer overens med den type kaffe, du foretrækker.

De fem kaffetyper:

  • Sort kaffe – Personen er typisk meget traditionel, og en type der ikke bryder sig om udenomssnak, men foretrækker det simple liv. Dog kan han eller hun også være utålmodig, overraskende og modstander af forandring. 
  • Café latte – Latte-drikkere synes at være såkaldte ’pleasere’ og viser en tendens til at være små-neurotiske.
  • Cappuccino – Foretrækker du en cappuccino er du sandsynligvis perfektionist og har en krævende personlighed. Du er neurotisk og kontrollerende, hypersensitiv og meget bevidst om din sundhed.
  • Frysetørret kaffe – Du er sikkert ret afslappet og muligvis endda nølende, og en person der skubber ting foran dig, som du i stedet burde tage dig af.
  • Iskaffe – Kan du bedst lide en iskold kaffe, der gerne er sødet lidt, så er du sikkert en trend-sætter med et rigt socialt liv, som kan være næsten hensynsløs i visse sammenhænge.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden