Tirsdag, 6. august 2013 — af af Mette Marie Lei Lange, IN.dk, Aller Media

Livsstil - Få slanke ben med selvbruner

Selvbruner giver dig lange ben - læs hvordan her
Foto: AOP
”Contouring” har længe været hot i USA. Læs her, hvordan du gør...

Alle ved, at slanke, definerede ben ikke er noget, man kommer sovende til. Men nu kan du alligevel komme tæt på. For de, der ikke synes, det er tillokkende at bruge timer på løbebåndet eller kondicyklen i træningslokalet, kan med fordel skæve lidt til USA, hvor begrebet ”contouring” efterhånden har været fremme et stykke tid.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stjerner som eksempelvis Kim Kardashian har til perfektion formået at lægge skygger, rouge og solskinspuder i ansigtet med en sådan præcision og på rette steder, at det kan få kindben til at syne højere, næsen smallere, kinderne mindre og så videre.

Og dette trick kan også bruges til benene. Ved hjælp af selvbruner, kan du snyde dig til længere og mere tonede ben ifølge skønhedseksperten Leighton Denny, som femalefirst.com har talt med. Du skal bare vide, hvordan man gør. Giv først dine ben en god grundfarve med en bodylotion, som indeholder selvbruner, så dine ben ser solbrune og ensartede ud.

Derefter bruger du en mørkere selvbruner til at skabe skygger og fremhæve de steder, du ønsker skal se tonede ud, og til sidst bruge en bronzer til at highlighte, fremhæve og understrege benene. Tilfør dette på begge lår på begge sider af benene både yder- og indersiden.

Dette tip får benene til at se smallere ud, da det vil drage opmærksomheden imod midten af dine ben. Du kan også fremhæve dine lægmuskler og underben på samme måde for et endnu mere langbenet og slankt look.

    Seneste nyt

    Relaterede artikler

    Udvalgt til dig

    Fra forsiden