28. maj. 2013
Af af Tanja Larsen, IN.dk, Aller Media

Livsstil - Her er Hollywoods fem hotteste slanketips

Livs appelsin juice
Foto: AOP
Læs hvordan kendisserne ’over there’ bliver klar til at vise bikinikroppen frem.

Hvis du tror, de lækre stjerners slankekure udelukkende handler om at holde sig fra kulhydrater, så tro om igen. Hollywoods smukkeste damer sluger litervis af vand og grøn the, får regelmæssige tarmskylninger og spiser efter en stram madplan, som for eksempel ’5-faktor-diæten’, hvor hvert måltid kun må indeholde fem forskellige ingredienser.

Her får du således det seneste nye inden for kendis-kure:

1. Superstjerner som Nicole Richie, Zooey Deschanel og Gwen Stefani skulle eftersigende smide de ekstra kilo og holde bikinikroppen tunet ved at drikke seks friskpressede juicer om dagen. Juicerne får de leveret til døren om morgenen, og så er det ellers bare at sige skål!

2. Et andet tip, som måske er lidt nemmere at følge, er en dille, som blandt andre modellen Elle Macpherson er hoppet på. Hun drikker en liter vand, som det første om morgenen, for at holde organerne rene.

3. Regelmæssige tarmskylninger for at holde sig slank er en bølge som lækkerbisknerne Beyoncé, Goldie Hawn og Gwyneth Palthrow hoppet på.

4. En kop grøn the om morgenen og en diæt bestående af fedtfattig proteinholdig mad og så masser af pilates. Det er efter sigende Dita von Teeses vej til sine labre kvindelige former.

5. Kendis-træneren og fitnessguruen Harley Pasternak mener, vejen til en stjernekrop er hans egen såkaldte ’5- faktor- diæt’. Den går i al sin enkelthed ud på, at man spiser fem måltider om dagen, med kun fem ingredienser, og alle måltider skal indeholde de fem elementer; protein, komplekse kulhydrater, fiber, fedt og væske. Denne hotte diæt følger skønheder som Eva Mendes, Katy Perry, Megan Fox, Lady Gaga og mange flere..

Kilde: nydailynews.com

LÆS OGSÅ:
Læs på IN.dk, hvordan tidens store brysttrend ser ud

LÆS OGSÅ:
Læs, hvordan Andrea Elisabeth Rudolph holder sig smuk og skøn på IN.dk

Læs mere om: