Lørdag, 7. september 2013 — af af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Livsstil - Her er verdens mest ulækre skønhedstrends

Foto: AOP
I kampen for et smukkere udseende finder skønhedseksperter verden over både nye og oldgamle metoder frem, og det er bestemt ikke dem alle, der er lige lækre.

Det er især kvinder, der tager talemåden, at man må lide for skønheden, meget bogstaveligt. Derfor ser vi, at kvinder verden over er mere eller mindre villige til at prøve hvad som helst for at se smukkere ud og være med på den nyeste skønhedsbølge.

Det amerikanske nyhedssite iVillage.com har samlet en række virkelig spektakulære behandlinger, der efter sigende skulle være meget forskønnende at undergå. Hvis man da kan få sig til det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

1. Ansigtsbehandling med snegle

En ny form for ansigtsbehandling, der opstod i Japan sidste år, har nu også bredt sig til Europa. Den går ud på, at du får snegle sat på ansigtet, som vandrer hen over din hud og efterlader deres fedtede spor. Fortalere for behandlingen mener, at de proteiner, der findes i slimet fra snegle, der er blevet fodret med økologiske grøntsager, er med til at bekæmpe hudens aldring. En behandler overvåget forløbet og sørger for, at sneglene ikke kravler ind i ører, øjne og mund.

2. Exfoliering med fugleekskrementer

Denne form for ansigtsbehandling fik meget omtale sidste år, da det i medierne kom frem, at det var bl.a. Victoria Beckhams hemmelige vej til en smuk hud i ansigtet. Det er også japanerne, der er ophavsmændene til denne udelikate skønhedsbehandling. Et ekstrakt af nattergalenes afføring, der indeholder et revitaliserende enzym, bliver sprøjtet på huden og giver en exfolierende effekt og holder huden blød.

3. Fodbehandling med fisk

Fiskepedicure er efterhånden meget velkendt herhjemme i Danmark og meget brugt til bl.a. polterabends, men det gør det ikke mere lækkert, hvis du har et anstrengt forhold til, at dyr skal spise af din hud. Fiskene spiser din døde hud på fødderne og vil efter sigende efterlade dem babybløde. For nylig er det dog kommet frem, at der kan være en risiko for, at fiskene overfører bakterier og infektioner fra en bruger til en anden, hvilket ikke gør behandlingen mere appellerende.

4. Fedtfjernelse på tæerne

Har du store problemer med at få dine brede fødder ned i dine små stilletter, så er løsningen da at få fjernet fedt og knogler fra dine tæer. Flere og flere kvinder verden over får slanket deres tæer, fordi de vil se godt ud i de rigtige sko, og det indebærer, at kirurgerne fjerner overskydende fedt fra tæerne og filer knoglerne til. Av.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden