10. maj. 2013
Af af Lisbeth Madsen, Newsdesk, Aller Media

Livsstil - Hvad kvinder virkelig ønsker sig på mors dag

Mors dag
Foto: AOP
Klassikeren er blomster, chokolade eller et smykke. Men det er egentlig noget helt andet, som mødre drømmer om, nemlig en hel nats søvn og en lang morgen i sengen

Kom ikke og sig, at kvinder ikke kan have fromme gaveønsker. I manges ører lyder en god nats søvn, som noget enhver har ret til, men for en småbørnsmor kommer nattesøvnen ofte kun i abrupt form. Og en morgen, hvor hun får lov til at dase i sengen, til hun har lyst til at stå op, er fuldstændigt udelukket. Det får mødre til at ønske sig en god nats søvn og en lang morgen i sengen til mors dag. Det skriver Dailymail.do.uk.

Undersøgelsen er iværksat af det britiske shoppingsite netvouchercodes.co.uk blandt 1000 kvinder for at fastslå af, hvad et alternativ til de klassiske blomster og chokolade til mødrene kan være.

Hygge med familien er det næstbedste

Men mand og børn skal ikke rejse for langt væk, for når kvinderne er udhvilede er de klar til kvalitetstid med familien. Næsthøjest på listen over kvindernes ønsker står således en hyggelig dag med familien. Hverdagen er fyldt med pligter, og det er sjældent der, vi har tid til at nyde hinandens selskab og fordybe os i børnenes leg eller lave aktiviteter sammen. Men det er noget mødre ifølge undersøgelsen sætter pris på og gerne vil begaves med på denne dag.

Af andre alternative favoritgaveønsker på listen kan nævnes, at kvinderne gerne vil være fri for raserianfald, børne-tv og at lave aftensmaden.

En talskvinde fra netvouchercodes.uk.co råder dog mændene til at huske på, at kvindernes beskedenhed ikke altid skal tages for pålydende.

- Husk, at lige meget hvad hun siger, så vil hun stadig elske en smuk buket blomster og en stor æske af hendes yndlingschokolader, siger talskvinden til Dailymail.co.uk.

Læs mere om: