Søndag, 18. august 2013 — af af Lisbeth Madsen, NewsDesk, Aller Media

Livsstil - Sådan sparer du penge på dine skønhedsrutiner

Foto: AOP
Frisørbesøg hver tredje måned, nyt tøj hver anden måned, fitnessmedlemskab – det kan let koste boksen at holde sig smuk og trimmet. Heldigvis er det lettere at spare, end du tror.

På sitet, der rådgiver om økonomi for kvinder, Recessionista.com, grundlagt af Nicole Lapin, tidligere nyhedsvært på CNN Live, giver hun de bedste råd til dig, der gerne vil holde dit udseende ved lige, men ikke har finanserne til at skeje ud på den front hver måned.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er nemlig ganske fine metoder til eksempelvis at strække dine dyre frisørbesøg lidt længere eller at undgå, at du bruger alt for mange penge på et fitnessabonnement, som du bruger alt for lidt. Her får du Nicole Lapins tips til at spare på skønhedsfronten.

1) Sådan holder din frisure længere

Føler du, at dit hår ser spaltet, mat og kruset ud, og har du ikke råd til et frisørbesøg med det hele lige nu, så kan du sagtens strække det et par måneder ved at få frisket frisuren op med en hårkur i stedet. En god en af slagsen, som du kan få lavet til rimelige penge hos de fleste frirører, vil give dit hår et boost, så håret ikke længere ser så klippe- og farvetrængende ud. Det giver ny glans til din farve, kruset lægger sig ned, og de spaltede ender samler sig igen for en stund.

2) Sådan sparer du på tøjbudgettet

Har du brug for at friske din garderobe op med nyt tøj, enten til jobbet eller fordi du skal ud med veninderne, men bankkontoen er næsten tom? Frygt ikke. Accessories kan sagtens gøre tricket og fås til langt billigere penge. Den røde farve i flere nuancer er hot til efteråret, og et tørklæde med rødt print eller en halskæde med rødt vedhæng vil let kunne give en ældre bluse eller kjole nyt liv. Træk evt. også opmærksomheden væk fra tøjet med en flot rød læbestift, hvis du kan bære det.

3) Sådan sparer du på træningsbudgettet

Har du allerede tidligere haft et fitnessabonnement, som du betalte i dyre domme for uden at bruge det? Så er der ingen grund til at hoppe i den fælde en gang til, selvom du synes, at kroppen trænger til en opstramning. I mange fitnesscentre tilbyder man nu en klippekortordning i stedet, og selvom du måske får at vide, at det er en dyrere løsning, så kan det meget vel gå hen at være det, der bedst kan betale sig for dig. Hvis du fx hurtigt finder ud af, at det blot var en grille, så hænger du ikke på et dyrt abonnement, som du glemmer at få meldt fra – eller i værste fald ikke kan melde fra før efter et år.

4) Giv din krop en udrensning til billige penge

Efter en sommer med et rigeligt indtag af fed grillmad, alkohol, chips og lækre kager føler du måske behov for at blive nulstillet og give din krop en vitaminindsprøjtning, så den er klar til at gå den kolde tid i møde. Inden du bruger en formue på fancy udrensningskure og kosttilskud, der let kan trække bunden ud af budgettet, så overvej en 3-dages juice-udrensning. Kendisser som Victoria Beckham og Robbie Williams er store fans, og så er det faktisk rimeligt overskueligt også for pengepungen. Det kræver selvfølgelig, at du ejer eller kan låne en juicemaskine. Du kan også købe dig til det i en juicebar, men det er dog noget dyrere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden