8. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Sød hilsen til Mary, Frederik og børnene: Vi ses efter sommerferien!

Kronprinsfamilien
Kronprinsfamilien
Foto: Hanne Juul
Danskerne har sendt en fornem buket af søde hilsener til kronprinsfamilien midt i coronakrisen, der blandt andet har budt på en udsættelse af en stor royal folkefest til efter sommerferien.

Kronprinsfamilien har ligesom alle andre danske familier været tvunget til at omstille sig en del i denne tid med coronakrise.

Mary og Frederik og børnene har både ændret helt private planer, og så har de også oplevet Royal Run-ledelsen udsætte årets store motionsløb Royal Run, som hele kronprinsfamilien skulle deltage i den 1. juni.

Mary og Frederik og børn er klar efter sommerferien

Nu er løbet udsat til den 6. september i byer som Sønderborg, Aalborg, Odense og København.

Det var Mary og Frederik og børnene, der gjorde de 80.000 danskere, som er tilmeldt Royal Run, opmærksomme på, at begivenheden er udsat til efter sommerferien.

Mange søde hilsener til Mary og Frederik

De mange løbeglade danskere har via de sociale medier kvitteret og sendt mange søde hilsener tilbage til Mary og Frederik og børnene Christian, Isabella, Josephine og Vincent.

- Pas godt på jer og hele familien, lyder det fra en bruger, der også gør opmærksom på, at hun ser frem til, at coronakrisen er ovre, så der kan løbes Royal Run.

Kronprins Frederik og børnene til Royal Run
Kronprins Frederik og børnene til Royal Run
Foto: Hanne Juul

Alle glæder sig til at løbe

En anden fan skriver ”Vi glæder os til at være med i Royal Run den 6 september”, og der er også flere, som fortæller, at udsættelsen giver dem tid til at komme i endnu bedre form til løbet.

Håber Christian får en god konfirmation

Flere skriver desuden ”vi ses!” til kronprinsfamilien, og så nævnes det også af et par brugere, at man håber, at prins Christians konfirmation, som også er flyttet til efter sommerferien ligesom Royal Run, bliver en skøn dag for kronprinsparrets ældste dreng.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Bemærk: Bladet er på gaden fra tirsdag den 7. april

Læs mere om: