10. feb. 2021
Af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan har Alice det nu

"Kærlighed hvor kragerne vender"
"Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Da Peder valgte Alice fra i ”Kærlighed hvor kragerne vender” blev hun ked af det, men når hun tænker tilbage, var tårerne egentlig en reaktion på, at hele oplevelsen var slut.

I ”Kærlighed hvor kragerne vender” stod Peder og Christian over for et svært valg efter alle deltageres fællesdate. De skulle vælge en pige fra.

For Peders vedkommende var det Alice, der fik et afslag. I programmet bliver hun ked af det, men når hun ser tilbage, var det mere en reaktion på, at en intens oplevelse var ovre.

En boble

Alice Aruna Trans tilmeldte sig ”Kærlighed hvor kragerne vender” for at finde en kæreste.

Selv om hun altid vil huske oplevelsen, så krævede optagelserne af programmet også meget af hende og de øvrige piger.

- Jeg oplevede, at jeg levede lidt i en boble, da jeg var deroppe, og så kan det hurtigt blive intenst. Det synes jeg i hvert fald. Det hele gik så hurtigt. Så hurtigt ville jeg ikke gøre det normalt, når jeg skal ud at date nogen. Det hele skete rigtig hurtigt. Mange ting på kort tid, siger hun til BILLED-BLADET.

I tårer

Efter Peders opringning pressede tårerne sig på for den 28-årige Alice Aruna Trans.

https://imgix.billedbladet.dk/alice-privat-khkv.jpg
Alice Aruna Trans er glad for at have deltaget i "Kærlighed hvor kragerne vender".
Foto: Privat

Tårerne var en slags reaktion på den intensitet, hun oplevede i forbindelse med optagelserne af programmet.

- Jeg bliver meget ked af det, dengang han ringer og afviser mig, men jeg kan huske, at det jeg tænkte – og det jeg mærkede – var, at det ikke var fordi, jeg havde fået følelser for Peder allerede der, men det var mere det der med, at boblen blev sprunget. Det bliver bare hurtigt meget følelsesladet. Det gjorde det i hvert fald for mig. Det var en af grundene til, at jeg blev helt ramt af det, fordi nu var det intense overstået, siger hun.

Stolt af sig selv

Deltagelsen i programmet er Alice Aruna Trans stolt af.

- Det har været en kæmpe oplevelse, og det har lært mig en masse ting. Det er i hvert fald noget, jeg aldrig glemmer. Det er en ting, jeg kan mærke, at jeg er ret stolt af, siger hun.

”Kærlighed hvor kragerne vender” blev ikke stedet, hvor hun fandt lykken, men håbet om en kæreste har hun ikke droppet. Nu er de bare ikke så meget i fokus som før.

- Jeg er begyndt at tage det mere stille og roligt i forhold til ikke at skulle ud og jagte det. Nu har jeg faktisk valgt at læne mig lidt tilbage i det og se, hvad der sker, siger hun.

Læs mere om: