10. jun. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Mary byder på skøn EM-overraskelse

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Mary Fonden/DBU/DR/ Østifterne
Kronprinsesse Mary og Mary Fonden er med til at sætte fut i fodboldfesten, når EM fløjtes i gang.

Allerede i morgen, fredag den 11. juni, spilles der åbningskamp ved EM-slutrunden i fodbold, og lørdag den 12. juni går Danmarks landshold på banen i Parken til kamp mod Finland.

Kronprinsesse Mary og Mary Fonden opfordrer alle til at benytte lejligheden til at give den gas i fede fællesskaber.

Kronprinsesse Mary vil have fest

Fodbold-EM og Danmarks kampe giver ifølge kronprinsessen en oplagt mulighed for at samles og komme tættere på hinanden i vores lokale fællesskaber.

I den forbindelse byder Mary Fonden på en herlig EM-overraskelse i form af en såkaldt Fodbold-festkasse, som det den seneste tid har været muligt at søge om at få fingre i.

På Mary Fondens sociale medier kan man se, hvilke overraskelser, der gemmer sig i EM-festkassen

- Hep på Danmark og giv samtidig fællesskabet et velfortjent løft med en Fantastisk Fodboldfest - de bedste, mest inkluderende fester får en kasse fyldt med sager, der sætter festen i gang; landsholdstrøjer, fodbolde, quizzer om de andre lande, vimpler og meget mere, lyder det fra Mary Fonden på Instagram og Facebook.

Mary i rød-hvide farver

- Vi har allesammen brug for at være en del af et fællesskab. Og en ting, der virkelig kan samle os er, når vi står sammen om at heppe i rød-hvide farver, lyder det desuden fra Mary i et tidligere opslag på Mary Fondens sociale medier med en præsentation af Fantastiske Fodboldfester-initiativet

Stærkt samarbejde

Sammen med DR, Dansk Boldspil Union og Østifterne har Mary Fonden udlovet 150 fest-kasser til de mest festlige og inkluderende fællesskaber.

Læs mere om: