10. maj. 2022
Af Majken Munk

Cille i Kærlighed hvor kragerne vender: Derfor tager jeg Kasper tilbage

Kasper og Cille i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Kasper og Cille i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Per Arnesen/ TV 2 og Privat
Kasper Krogh Bendixen vælger egentlig Cille Sauer fra i ”Kærlighed hvor kragerne vender”, men indser at det var en fejl. Hun forbarmer sig og giver ham en ny chance.

Da Kasper Krogh Bendixen skal tage sit endelige valg mellem Cille og Christie, vælger han 24-årige Cille Sauer fra.

Alligevel ender det med, at han og Cille Sauer finder sammen.

Valgt fra

Da Kasper Krogh Bendixen vælger Cille Sauer fra, bliver hun ekstremt ked af det.

Efter valget kan Christie, der også dater Jimmi Mollerup, fortælle, at hun ikke ønsker at date Kasper Krogh Bendixen.

Samtidig bliver Cille Sauer kørt tilbage til hotellet, hvor deltagerne bor.

- Det hele var lidt underligt. Det eneste, jeg kunne tænke på, var ’Hva’ så nu?’ Jeg blev kørt tilbage til hotellet, og der blev jeg spurgt, om jeg havde lyst til at snakke med Kasper. Det ville jeg selvfølgelig gerne, da jeg ikke ville have vores bekendtskab skulle slutte på den måde, det gjorde, fortæller Cille Sauer til BILLED-BLADET.

Ikke spilde chancen

Deres snak blev naturligvis fanget på kamera, men Cille Sauer kendte ikke formålet med snakken. For hende var det bare vigtigt, at de fik talt tingene igennem.

- Jeg vidste ikke, hvad han ville snakke om, for jeg blev jo bare spurgt, om jeg ville snakke med ham. Jeg ville ikke lade chancen gå til spilde, og jeg tog chancen, for jeg var jo blevet virkelig glad for ham. Selvom han var lidt af en idiot med det valg, han tog, fortæller hun.

Ydmyg Kasper

Her giver Kasper Krogh Bendixen ydmygt et indtryk af, at han ved, han har taget det forkerte valg. Han lægger sig fladt ned.

- Det var den reaktion, jeg havde regnet med at få af ham. For han vidste godt, at han smed guld på gaden, fortæller Cille Sauer.

Hun havde dog ikke fået at vide, hvad der var sket imellem Kasper og Christie, før hun havde sin snak med Kasper Krogh Bendixen.

- Jeg får intet at vide om, at hun havde valgt ham fra. Det finder jeg først ud af, da jeg snakker med de andre piger tilbage på hotellet, så der bliver jeg ret chokeret, for Kasper fortalte mig kun, at han havde taget den forkerte beslutning, fortæller hun.

Efterfølgende når Cille Sauer har set programmerne, har hun følt sig snydt, fordi hun ikke vidste, hvad der var sket mellem Kasper og Christie, da hun gav ham en chance til.

- Nu føler jeg mig lidt gjort til grin, og at jeg bare har været en trøstepræmie. I det Christie valgte ham fra, kom han tilbage til mig på sine grædende knæ. Han vidste jo godt, hvor han havde mig henne, fortæller Cille Sauer.

Lære hinanden at kende

Cille Sauer beslutter sig for at give Kasper Krogh Bendixen en chance til.

Den beslutning var hun glad for, for hun glædede sig til at lære ham bedre at kende uden et tv-hold omkring sig.

- Jeg havde en rigtig god mavefornemmelse med mit valg, for han var kommet ind under huden på mig. Lige der var jeg fuldstændig ligeglad med, at han for få timer inden havde valgt mig fra. Nu skulle vi bare lære hinanden og kende udenfor kameraerne, fortæller hun.

Her kan du læse, hvordan det er gået Cille og Kasper efter programmet:

Læs mere om: