1. jul. 2022
Af Christinna Braun

Efter hårde år for både Albert og Charlene kan kærligheden igen fejres i Monaco

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene. 
Fyrst Albert og fyrstinde Charlene.
Foto: Ritzau Scanpix
Monacos fyrst Albert og fyrstinde Charlene kan denne weekend fejre 11-års bryllupsdag.

Det har været nogle hårde år for fyrstefamilien i Monaco.

Hvad der i 2021 skulle have været en forholdsvis kort tur til hjemlandet Sydafrika, endte med at være et sygdomsmareridt for fyrstinde Charlene.

Under rejsen i maj sidste år pådrog hun sig en slem øre-, næse- og halsinfektion, som krævede flere operationer, før hun et halvt år senere kunne forlade landet og tage hjem mod Monaco.

Mens fyrstinde Charlene var syg i Sydafrika, kunne hun og manden fyrst Albert fejre 10-års bryllupsdag, men hver for sig. Og det var meget hårdt for fyrstinden, sagde hun til Sydafrikas Channel24 ifølge Hello Magazine.

- Det har været en hård tid for mig. Jeg savner min mand og børn forfærdeligt.

- Det, der har været ekstremt svært for mig, var, da jeg blev instrueret af mit lægeteam, at jeg ikke kunne vende hjem til min 10-års bryllupsdag. Albert er min klippe og min styre, og uden hans kærlighed og hjælp kunne jeg ikke komme igennem denne smertefulde tid.

Da Charlene endelig kom hjem til Monaco, var det kun for en kort periode. Kort efter rejste hun til en eksklusiv klinik i Schweiz, hvor hun blev behandlet for psykisk og fysisk udmattelse.

Nu er fyrstinde Charlene endelig ovenpå igen og hjemme ved familien, hvor hun kan fejre kærligheden med fyrst Albert og deres to børn, Jacques og Gabriella på syv år.

Fyrst Albert og fyrstinde Charlene blev gift ved et borgerligt bryllup den 1. juli 2011, og dagen efter ved en kirkelig ceremoni den 2. juli.

Se billederne fra bryllupperne i linket herunder.

Læs mere om: