16. apr. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Badehotellet-stjerner ønsker dronningen tillykke: De er en fantastisk kvinde!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere Marketing cookies.

Skuespillerne Anette Støvelbæk og Anne Louise Hassing alias Badehotellets fru Frigh og fru Madsen ønsker her hele Danmarks dronning Margrethe tillykke med de 80 år.

Dronning Margrethe er en markant støtte for danskerne i denne tid med coronakrise, og den 16. april fylder Majestæten 80 år.

Det har fået danskere overalt i riget til at ønske dronningen tillykke.

Vi talte for nylig med to af stjernerne fra Badehotellet.

Støvelbæk og Hassing beundrer Margrethe

Anette Støvelbæk og Anne Louise Hassing, som spiller henholdsvis fru Frigh og fru Madsen, er store beundrere af dronningen, og de var glade for at ønske dronningen tillykke.

Stor fan

- Jeg er ret stor fan af at vi har Dem som et samlende punkt i Danmark. Det har De gjort rigtig vidunderligt i rigtig mange år. Så tak for det og tillykke, lyder det blandt andet fra Støvelbæk, og Anne Louise Hasing supplerer.

En fantastisk kvinde

- Hun er jo en fantastisk kvinde. Dels er hun jo dronning og gør det rigtigt godt, men ud over det, så er hun jo simpelthen så kreativ og arbejder med alle mulige ting og udtrykker sig kunstnerisk. Hun er jo kunstner også, så det er jo fantastisk. Hun er en meget stærk og alsidig kvinde.

Tillykke til hjertevarm dronning Margrethe

- Og så synes jeg også, at man kan mærke, at hun er rigtig, rigtig hjertevarm. Hun har virkelig hjertet på rette sted, og det trænger igennem, selvom hun jo selvfølgelig som dronning skal holde en eller anden form for conduite, siger Hassing og runder fint af.

- Kære dronning Margrethe, vi vil gerne ønske Dem et fantastisk stort tillykke med 80-års fødselsdagen!

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb15-forsider.jpg
Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om: