Fredag, 20. juli 2018 — af Laura Dalgård Hansen

Hollywood-stjerner indspiller dansk film i ny version

Kate Winslet.
Kate Winslet.
Foto: AOP
Kate Winslet og Diane Keaton er to af de Hollywood-stjerner, man vil kunne opleve i ”Blackbird” – den amerikanske version af Bille Augusts anmelderroste drama ”Stille hjerte”.

Dansk film har i mange år gjort det godt i udlandet, og det er også blevet til flere af de helt store priser – både til danske film og TV-serier.

Nu er der én af dem, der bliver indspillet i en amerikansk version. Nemlig Bille Augusts anmelderroste drama ”Stille Hjerte” fra 2014, der herhjemme vandt fire af de eftertragtede Bodil-priser.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver det amerikanske filmmagasin Variety.

Store Hollywood-stjerner er med

I den danske version er dygtige navne som Ghita Nørby, Danica Curcic og Paprika Steen blandt de medvirkende, og i den amerikanske udgave er det ligeledes prominente navne, der indtager rollerne i det rørende drama.

Det bliver således den Oscar-vindende skuespillerinde Kate Winslet, kendt fra blandt andet "Titanic", der sammen med Mia Wasikowski skal spille de to døtre, mens rollen som deres mor bliver udfyldt af selveste Diane Keaton.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Filmens handling

”Stille Hjerte” eller ”Blackbird”, som den kommer til at hedde i den amerikanske version, handler om kvinden Esther, der er ramt af den dødelige sygdom ALS.

Hun vil gøre en ende på livet og samler derfor hele familien en sidste gang, men her kommer gamle konflikter op til overfladen.

Danica Curcic, Ghita Nørby og Paprika Steen
Foto: Krestine Havemann

Danica Curcic, Ghita Nørby og Paprika Steen til premieren på "Stille hjerte".

Få et gensyn med altid herlige Ghita Nørby i galleriet herunder.

GALLERI: Ghita Nørby

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden