Hollywood-stjerner indspiller dansk film i ny version

Kate Winslet.

Kate Winslet.

Foto: AOP
Kate Winslet og Diane Keaton er to af de Hollywood-stjerner, man vil kunne opleve i ”Blackbird” – den amerikanske version af Bille Augusts anmelderroste drama ”Stille hjerte”.

Dansk film har i mange år gjort det godt i udlandet, og det er også blevet til flere af de helt store priser – både til danske film og TV-serier.

Nu er der én af dem, der bliver indspillet i en amerikansk version. Nemlig Bille Augusts anmelderroste drama ”Stille Hjerte” fra 2014, der herhjemme vandt fire af de eftertragtede Bodil-priser.

Det skriver det amerikanske filmmagasin Variety

Store Hollywood-stjerner er med

I den danske version er dygtige navne som Ghita Nørby, Danica Curcic og Paprika Steen blandt de medvirkende, og i den amerikanske udgave er det ligeledes prominente navne, der indtager rollerne i det rørende drama.

Det bliver således den Oscar-vindende skuespillerinde Kate Winslet, kendt fra blandt andet "Titanic", der sammen med Mia Wasikowski skal spille de to døtre, mens rollen som deres mor bliver udfyldt af selveste Diane Keaton.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Filmens handling

”Stille Hjerte” eller ”Blackbird”, som den kommer til at hedde i den amerikanske version, handler om kvinden Esther, der er ramt af den dødelige sygdom ALS. 

Hun vil gøre en ende på livet og samler derfor hele familien en sidste gang, men her kommer gamle konflikter op til overfladen. 

Foto: Krestine Havemann

Danica Curcic, Ghita Nørby og Paprika Steen til premieren på "Stille hjerte". 

Få et gensyn med altid herlige Ghita Nørby i galleriet herunder. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden