24. nov. 2022
Af Josephine Sjelhøj

Keld Heick spillede fodboldkamp mod kronprins Frederik: Min kondi var helt forfærdelig

Keld Heick
Keld Heick
Foto: Hanne Juul
Musikeren spillede en showkamp mod kronprinsen sidste år.

Kondien er ikke, hvad den har været for Keld Heick.

Da musikeren sidste år deltog i en showkamp i forbindelse med den officielle åbning af UEFA EURO 2020 fanzonen i København, kunne han godt mærke, at hans kondi var ”helt forfærdelig”.

Det fortæller han i B.T.s podcast ”VM-Vinduet”.

- Jeg tog et hurtigt løb fra den ene til den anden ende af den lille bane, og så var jeg stort set færdig. På et tidspunkt faldt jeg nærmest over Stig Tøfting af ren og skær træthed. Det var ikke en af mine store kampe, fortæller Keld Heick om kampen.

Også kronprins Frederik og fodboldlegenden Michael Laudrup deltog i den særlige kamp.

I showkampen fik kronprins Frederik scoret flere mål, og ifølge Keld Heick kunne man også se, at kronprinsen holder sig i form.

https://imgix.billedbladet.dk/2022-11-24/_hjp3849-1.jpg
Foto: Hanne Juul

Sidste album

Keld Heick og hustruen Hilda udsendte tidligere på året albummet ”Hele Vejen”, der efter planen er parrets sidste album.

- Vi er glade for resultatet. Vi føler, at vi har lavet en plade, som er rettet direkte til vores fans og det, de har spurgt efter. Vi har lagt alle de fine fornemmelser væk om, at det skal være anderledes og fint og kun skelet til vore fans, og hvad de gerne vil have, fortalte han til BILLED-BLADET tidligere på året.

Keld Heick kunne i 2021 fejre sit 60-års jubilæum som musiker, mens det sidste år også var 40 år siden, han og Hilda optrådte sammen for første gang.

Læs mere om: