Søndag, 11. juli 2021 - af Ulrik Ulriksen

Christian Eriksen hyldet til træning i Milano

Christian Eriksen
Christian Eriksen
Foto: Mikael Rieck
Masser af italienske fans mødte op for at hylde Danmarks Christian Eriksen i en helt særlig anledning.

Hele Danmarks fodboldhelt Christian Eriksen blev den 12. juni under EM-kampen mod Finland i Parken ramt af hjertestop og blev genoplivet på banen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er stadig ikke blevet meldt ud, om Eriksen efter at have fået indopereret en ICD-hjertestarter er i stand til at komme tilbage på fodboldbanen.

Christian Eriksen på lønningslisten i Milano

Når Christian Eriksen ikke tørner ud for Danmarks fodboldlandshold, er han på lønningslisten i og spiller kampe for den italienske storklub Internazionale fra Milano.

Eriksen, som i denne sæson var med til at gøre Internazionale til italiensk mester, er en populær mand i sin klub.

Hyldet af fans

Danskeren blev højlydt hyldet af Inter-fansene, da klubben i denne uge genoptog træningen frem mod den nye sæson, hvor mesterskabet skal forsvares, og hvor der er Champions League-turnering på programmet.

En stor og entusiastisk flok fans var mødt op på træningsanlægget og sang danskerens navn igen og igen, hvilket mediet Tutto Mercato Web har bragt et videoklip af.

Det vides ikke, om Christian Eriksen selv var til stede på klubbens træningsanlæg i anledning af den første træning op til den nye sæson.

Skal til møde i klubben

For nylig kunne B.T. meddele, at Christian Eriksen i dagene omkring den 10. juli havde en aftale om at møde op i klubben for at drøfte fremtiden i Internazionale, der for nylig købte en tyrkisk spiller til Christian Eriksens position på midtbanen.

Christian Eriksen er i øvrigt af det europæiske fodboldforbund UEFA sammen med kæresten Sabrina Kvist Jensen inviteret til EM-finalen i London i aften.

Også seks af Eriksens redningsmænd fra Parken er inviteret til Wembley.

Det vides ikke, om Christian og Sabrina kommer på Wembley i aften.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden