7. maj. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Elkjær overraskede alt og alle

Preben Elkjær
Preben Elkjær
Foto: Aller Foto
På en smuk aften på The Scandinavian-banen i Nordsjælland slog Preben Elkjær til, da det virkelig gjaldt. Præcis som i de gode, gamle dage med dynamit-landsholdet.

Fodboldhelten Preben Elkjær spillede torsdag aften velgørenhedsgolf med og mod den professionelle golfspiller Søren Kjeldsen.

Matchen skulle have været afviklet i sidste uge, men den blev udsat på grund af en brækket tå hos Kjeldsen.

Preben Elkjær fik pudset formen af

Det gav Elkjær en ekstra uge til at få pudset formen af, og den ekstra tid blev udnyttet, for Preben ramte plet med det meste i den prestigefyldte duel, da han og Kjeldsen dystede over ni huller om 60.000 kroner til velgørenhed.

- Jeg havde jo spillet med en brækket tå, fortalte en kæk Elkjær i interviewet i Viaplay Sport Live op til matchen, og han tilføjede desuden med et skævt smil, at Kjeldsen kommer til at betale for udsættelsen af kampen.

Fighteren Elkjær

- Jeg vil kæmpe for at vinde et hul eller to, for han er jo meget bedre end mig, sagde en ærlig Elkjær dog også.

Overraskende vinder

Det skulle vise sig, at Preben var et hit torsdag aften på The Scandinavian, hvor han overraskede alt og alle og faktisk vandt pengematchen over Kjeldsen.

Preben Elkjær spiller med sit normale golfhandicap, så forskellen til professionelle Søren Kjeldsen var udlignet på forhånd.

Penge til Læger Uden Grænser

Preben samlede 32.000 kroner ind til Læger Uden Grænser, mens Søren Kjeldsen vandt 28.000 til organisationen Børns Vilkår.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb19-forsider_0.jpg

Læs mere om: