10. feb. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Flemming Povlsen har en kendt svigersøn

Flemming Povlsen
Flemming Povlsen
Foto: Aller Foto
For EM 92-helten Flemming Povlsen er det en fornøjelse at se en helt særlig fodboldstjerne på banen i Superligaen.

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller og EM-helt fra 1992, Flemming Povlsen, er i dag ekspert på tv og kommenterer masser af kampe fra Superligaen.

Flemming kommenterer faktisk fodboldkampe med sin datters driblestærke kæreste, som man med lidt god vilje kan kalde hans svigersøn, på banen.

Flemming Povlsen og Bundu

Siden 2018 har en af Superligaens store profiler, 23-årige Mustapha Bundu fra Sierra Leone, dannet par med 54-årige Flemming Povlsens datter Anne Søgaard Povlsen.

Mustapha Bundu
Mustapha Bundu
Foto: Ritzau Scanpix

Når Flemming Povlsen og Mustapha Bundu er sammen privat, bliver der talt meget om fodbold.

Taler meget om fodbold

- Vi taler heldigvis fodbold og tak for det. Det er vores store passion. Vi snakker store og små billeder, og alt det som foregår, jeg har oplevet i min karriere, og det han kan opleve, siger Flemming Povlsen til Ekstra Bladet, og det må være lidt af en gave for Bundu at trække på Flemmings store erfaring.

Fornem karriere

Povlsen var en kæmpe profil på det danske landshold, der i 1992 vandt EM-pokalen efter 2-0 i finalen over Tyskland.

Karrieren i klubben Borussia Dortmund i Tyskland var også en stor succes, så Flemming Povlsen har nok at fortælle om til Mustapha Bundu, der netop er kommet til FC København fra den belgiske storklub Anderlecht.

Fælles fortid i Aarhus

Inden turen til Belgien spillede Bundu i Aarhus-klubben AGF, hvor Flemming Povlsen selv indledte sin karriere som topspiller.

Læs mere om: