Jakob Fulgsang måtte flygte fra sit hjem: Vi pakkede i en fart!

Jakob Fuglsang og Loulou

Jakob Fuglsang og Loulou

Foto: Claus Fisker
Coronakrisen har haft en stor indflydelse på cykelrytteren Jakob Fuglsang og hans familie hverdag. Fuglsang og hans kone og datter måtte forlade deres hjem midt i krisen.

Den danske cykelrytter Jakob Fuglsang og hans kone Loulou og datteren Jamie Lou bor normalt i Monaco, men midt i coronakrisen blev de tvunget til nærmest at flygte ud af fyrstendømmet.

Det fortæller Jakob Fuglsang til cykelmagasinet Rouleur.

Jakob Fuglsang og Loulou traf beslutningen

Da Jakob indså, hvad der sandsynligvis ville ske i Monaco, besluttede han og hans kone en morgen, at det var bedre at komme ud, da de frygtede et lockdown i fyrstendømmet.

I stedet søgte familien Fuglsang mod Luxembourg, hvor Jakobs svigerforældre bor.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Fra Monaco til Luxembourg

Fuglsang fortæller i interviewet med Rouleur, at beslutningen om at søge mod Luxembourg og svigerforældrenes bolig medførte, at familien måtte skynde sig ud af Monaco i bil, da der ville være for stor en smitterisiko i lufthavnene.

Pakkede i en fart

- Vi pakkede i en fart og glemte halvdelen af det, vi skulle have med, lyder det fra Jakob, der blandt andet fik for lidt af sit cykeltøj med sig.

Holder formen ved lige

Selv om familien glemte en del i Monaco, fortæller Jakob, at han har styr på situationen og får holdt formen ved lige med fitnesstræning og cykelture udenfor i Luxembourg.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden