25. jul. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Laudrup klar til kæmpe udfordring i England

Brian Laudrup
Brian Laudrup
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Brian Laudrup er et stort fodboldnavn i Danmark, og også udenfor landets grænser husker man ham. Nu har Brian fået ny kontrakt i England.

Fodboldlandsholdets tidligere superdribler Brian Laudrup fortæller i et spritnyt Instagram-opslag, at han har scoret en fed kontrakt som ekspert og klummeskribent for den engelske avis Daily Mail.

51-årige Brian har gennem de senere år vist sig som en kompetent fodboldekspert på danske tv-stationer, og nu har man altså vurderet, at hans talent på medie-området rækker til en karriere i udlandet på den helt store scene i Storbritannien.

Brian Laudrup er glad

- Jeg er meget glad for at meddele, at jeg er blevet en del af Daily Mail Sport som ugentlig klummeskribent, lyder det fra Brian, som understreger, at han ser meget frem til at stille skarpt på skotsk og europæisk fodbold.

Har masser af erfaring

Brian har i løbet af sin fornemme karriere leveret varen på det danske landshold, som han var med til vinde EM med i 1992.

I udlandet har han repræsenteret klubber som Bayern München i Tyskland, Fiorentina i Italien, Chelsea i England, Ajax i Holland og Glasgow Rangers i Skotland, mens han i Danmark har driblet og scoret for Brøndby og FC København.

Erfaring har Brian Laudrup altså masser af i den benhårde professionelle fodboldverden, som han nu skal skrive om i det gigantiske medie Daily Mail.

Ramt af kræft

I præsentationen i Daily Mail af Brian Laudrup som ny offensiv stjernemedarbejder nævnes det, at han efter endt professionel spillerkarriere blev ramt af kræft.

Den kamp vandt Brian heldigvis også, ligesom det var tilfældet med de mange vigtige kampe på grønsværen.

Kræftdiagnosen blev stillet i 2010, og Brian Laudrup kom hurtigt i behandling i København.

Chokeret over diagnosen

- Jeg er naturligvis chokeret over diagnosen, men samtidig afklaret med, at der nu står en hård kamp foran mig. En kamp jeg vil vinde. Jeg har heldigvis meget optimistiske meldinger fra lægerne at støtte mig til, og jeg agter derfor også at blive ved med at være ekspert i TV3 ’s Champions League-studie. Jeg er en yderst privat person i det daglige, og jeg agter udover denne pressemeddelelse ikke at kommentere yderligere på min sygdom. Jeg er optimistisk mht. min helbredelse, da sygdommen er blevet opdaget i et meget tidligt stadie og er en mild form for lymfekræft. Jeg vil i den næste tid bruge meget energi på at komme mig over chokket og tage mig god tid til min familie og mine nærmeste, så vi sammen kan komme videre efter denne diagnose, sagde Brian Laudrup dengang i pressemeddelelse om sygdommen.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET får du helt nye sommerbilleder af kronprinsfamilien, og så får du også en kæmpe reportage med alt om statsminister Mette Frederiksen og Bo Tengbergs romantiske bryllup på Møn.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb30-forsider_1.jpg
BILLED-BLADET nr. 30, 23. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

Læs mere om: