Mandag, 6. april 2020 - af Ulrik Ulriksen

Nadia Nadim i chok

Nadia Nadim

Nadia Nadim

Foto: Kaspar Wenstrup
Danmarks kvindelige fodboldstjerne Nadia Nadim har gjort sig tanker om den menneskelige adfærd i en tid præget af corona-udfordringer.

Danmarks kvindelige fodboldlandsholdsspiller Nadia Nadim er på lønningslisten i den franske storklub Paris Saint Germain, men Nadia er på grund af coronakrisen tilbage i Danmark hos sin familie.

Nadia Nadim er klar

Den 32-årige fodboldspiller er sideløbende med sportskarrieren ved at uddanne sig til læge, og hun har tidligere meldt ud i et interview med sin egen klubs sociale medier, at hun er klar til at trække den hvide kittel på og hjælpe til med sundhedsarbejdet, hvis nogen ønsker det.

Rystet over krisen

Nadia er ifølge TV3 Sport rystet over coronakrisen generelt, og hun er også forundret over mange menneskers adfærd i denne udfordrende tid.

- Jeg er lidt i chok over det, siger hun til TV3 Sport og kommer med en lille røffel til en særlig gruppe mennesker, der tager lidt for afslappet på corona-smitterisiko.

Svært at forstå

- Jeg har så svært ved at forstå mennesker, der ikke kan tage det seriøst, lyder det fra Nadia Nadim, der synes, det er egoistisk, at nogle ikke overholder regelsættet i denne for os alle sammen så kritiske situation.

BILLED-BLADET nr. 14 kan købes fra 2. april 2020.

Foto: BILLED-BLADET

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden