9. sep. 2021
Af Majken Munk

Carsten fra Gift ved første blik: Det følte jeg for Jonna efter bryllupsrejsen

Carsten fra "Gift ved første blik"
Carsten fra "Gift ved første blik"
Foto: DR
Carsten har ikke andet en ros til overs for de hvedebrødsdage, han tilbringer med Jonna, hvor følelserne lige så stille pibler frem hos dem begge.

I ”Gift ved første blik” er Carsten på 59 år og Jonna på 55 år sæsonens ældste par.

På bryllupsrejsen er de to allerede blevet trygge og tætte sammen.

Selv om det i løbet af afsnittet kommer frem, at de er af forskellige holdning, når de alligevel til et sted, hvor der er plads til dem begge.

En dejlig rejse

Fem dage tilbragte Carsten og Jonna på bryllupsrejsen til Ærø, og dem har de bestemt nydt.

- Det er jo en dejlig bryllupsrejse efter et dejligt bryllup, hvor vi finder ind til hinanden lige med det samme, fortæller Carsten til BILLED-BLADET.

Selv om de kun havde kendt hinanden i kort tid, faldt det dem ret naturligt at være et ægtepar.

- Så røg vi jo på bryllupsrejse og det gik jo ganske glimrende det hele. Vi var jo tæt på hinanden lige fra start af. Det var de rammer, vi blev kastet ind, men det var ganske naturligt at fylde de rammer ud, synes jeg, siger han.

Ikke overrasket

Inden Carsten foran sin familie, venner og efterfølgende en stor mængde seer blev gift med Jonna, havde han en idé om, at hun kunne blive hans kommende hustru.

- Jeg er ikke så overrasket over, at det er Jonna, jeg skal giftes med. Det havde jeg faktisk forventet, siger han og griner.

Carsten forklarer, at de i løbet af optakten til at medvirke i programmet har bedømt de andre mulige deltagere på forskellige parametre, og blandt de to kvinder som han gav højeste score, var Jonna.

- Det var så Jonna, der kom gående op ad gulvet. Så det faldt jo i hak det hele, fortæller han.

Følelser på vej

Det er tydeligt at se, at Carsten og Jonna nyder hinandens selskab, men forelskede nåede de ikke at blive på bryllupsrejsen.

- Jeg tænkte fra starten af, at det her kan da kun blive godt. Følelserne fulgte stille og roligt med. Som Jonna også siger i programmet, nåede vi ikke at blive forelsket på bryllupsrejsen, men jeg havde da bestemt forhåbninger om, at det skulle blive til noget mere, fortæller han.

https://imgix.billedbladet.dk/giftvedfoersteblik_jonna-carsten-prg4.jpg
Carsten og Jonna er ret tætte fra start, og de håber begge på, at en spirende forelskelse er på vej.
Foto: Snow Productions

Hverdagens praktik

Alt kan dog ikke gå op i romantik og følelser, for parrenes hvedebrødsdage er ved at være ovre, og hverdagen venter på den anden side.

Carsten og Jonna tager en snak om, hvordan de skal bo, når de rejser hjem fra Ærø. Selv om det for seerne kan virke, som om Jonna er meget stålfast, oplevede Carsten det ikke sådan.

- Hun siger noget i retningen af: ”Hvad nu hvis jeg siger”, så hun udtrykker det jo egentlig ikke så stålfast. Så siger jeg jo bare, at hvis hun siger det, passer det ikke, for selvfølgelig kan hun få det arrangeret sådan, at hun kan komme op og bo hos mig, siger han og uddyber:

- Det er mere formuleringen, jeg tager fat i, i stedet for at det er en diskussion om, hvor vi skal bo henne. Jeg tror egentlig godt, at jeg i forvejen inden den diskussion godt ved, at det bliver mig, der skal bo mest ved hende, siger han.

Et åbent sind

Men det var ikke noget, som sårede Carsten.

- Det var fint nok for mig. Som det også fremgår af programmet, vil jeg bare gerne have, at når man snakker om det, gør man det med åbent sind. Hvad resultatet så er, betød ikke så meget for mig omkring det der, siger han.

Hvordan det bliver, når Carsten og Jonna flytter sammen, afsløres i det næste afsnit af ”Gift ved første blik”.

Læs mere om: