Mandag, 30. januar 2023 — af Ulrik Ulriksen

Efter skuffelse for et par måneder siden: Josefine Høgh kan endelig juble igen

Josefine Høgh
Josefine Høgh
Foto: Claus Fisker
For Josefine Høgh har det været et par hårde måneder med dækning af først VM i fodbold i november og det meste af december, og derefter en måned på job med VM i håndbold i hele januar.

DR-sportens store værtsprofil Josefine Høgh har i løbet af et par måneder været i ilden ved to VM-slutrunder, og hun har gjort en god figur i forbindelse med både VM i fodbold i Qatar i november/december og ved herrernes håndbold-VM i Sverige og Polen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Forventningerne til Kasper Hjulmands fodboldlandshold var store op til VM-slutrunden, men det hele endte med en gigantisk skuffelse, og de danske spillere blev slået ud af turneringen efter indledende gruppespil.

Josefine Høgh skuffet over fodboldnedtur

For Josefine og fodboldeksperterne i studiet hjemme i Danmark var det en kæmpe nedtur, at det danske hold aldrig rent sportsligt kom til at spille en rolle i Qatar.

Heldigvis kunne Josefine og hendes håndboldeksperter i studiet, Camilla Andersen og Klavs Bruun Jørgensen, juble vildt i aftes, da Danmarks herrer efter en flot finale i Stockholm hentede guldmedaljer.

Jubler over håndboldtriumf

I dag skal Josefine og alle andre danskere juble videre, når herrernes håndboldlandshold kommer til København for at fejre deres tredje verdensmesterskab i streg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden