Onsdag, 15. februar 2023 — af Karina Didriksen

Så du I hus til halsen? Sådan gik det med Kajs hus i Handbjerg

Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist.
Line Franck, Søren Vester og Dennis Lindequist. 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR
I afsnit 8 af ”I hus til halsen” fik Kaj ”Yesterday” Nielsen hjælp af eksperterne til at sælge sit hus i Jylland, så han kunne flytte sammen med sin kæreste.

Kaj "Yesterday" Nielsen havde været igennem en hård periode i sit liv, da han sidste år meldte sig til DR-programmet ”I hus til halsen”.

Den 68-årige førtidspensionist og lokalfotograf fra Handbjerg ved Limfjorden var inden for få år blevet fyret fra sit job, havde mistet sin hustru, sine forældre og sin pensionsopsparing.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor havde han ikke længere råd til at blive boende i sit 100 år gamle hus, som havde været til salg i to et halvt år.

Kaj drømte også om at flytte sammen med sin kæreste, Løkke, i Rødovre. Og den drøm skulle boligeksperterne Søren Vester, Line Franck og Dennis Lindequist hjælpe med at få opfyldt.

Kaj "Yesterday" Nielsen og kæresten Løkke fra "I hus til halsen". 
Foto: Matias Brenø Olsson/DR

En lav pris

Kaj "Yesterday" Nielsen havde boet i huset i Handbjerg i 17 år, men i 2018 mistede han sin hustru gennem 43 år. Nu ville han gerne videre i sit liv.

Huset var oprindeligt udbudt til 775.000 kr., men ejendomsmægleren Line Franck satte straks prisen ned til blot 500.000 kr.

Med hjælp fra boligeksperterne, venner og familie gennemgik huset en stor forvandling, og det betød også noget for prisen. Line Franck endte nemlig med at hæve prisen til 695.000 kr.

En dejlig nyhed

Til sidst i programmet blev der spolet en måned frem, og her dukkede Kaj "Yesterday" Nielsen og kæresten Løkke op på skærmen med en glædelig nyhed.

- Vi vil gerne lige opdatere jer på husets status. Huset er solgt til prisen, fortalte en lykkelig Kaj, mens Løkke indskød:

- Vi er bare så glade, og det er helt fantastisk!

- Ja, og det har været en oplevelse for livet, og nu vil vi se frem til en fremtid i Rødovre, sagde Kaj.  

Et hurtigt salg

Også ejendomsmægleren Line Franck var lykkelig for, at Kajs hus var blevet solgt med rekordfart.

- At Kajs hus er blevet solgt, er jo intet mindre end fantastisk. Det tog faktisk kun et par uger, og det er solgt til prisen, sagde Line Franck i programmet og fortsatte:

- Der er så mange følelser forbundet med det her hus og det her hussalg, og nu kan Kaj få bundet en sløjfe og flytte over til Løkke, så han kan komme videre i sit liv.

Kajs hus i Handbjerg blev solgt i november 2022, og i dag bor han sammen med kæresten Løkke i Rødovre.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden