Onsdag, 11. november 2020 - af Ulrik Ulriksen

Kaos før landskamp: Nu melder tv-ekspert afbud

Thomas Gravesen
Thomas Gravesen
Foto: Hanne Juul
Der er udbrudt corona i fodboldlandsholdets lejr forud for aftenens kamp mod Sverige, og også blandt eksperterne udenfor banen er der problemer.

Corona-situationen har for alvor sat sit præg på forberedelserne til herrelandsholdets vigtige kamp mod Sverige på hjemmebane i aften.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En spiller og en behandler i landsholdslejren er ramt af virus og sendt hjem i isolation, mens flere spillere samt landstræner Kasper Hjulmand og hans assistent Morten Wieghorst er i isolation, fordi de har været tæt på de corona-ramte.

Thomas Gravesen ramt

Nu er også tv-eksperten og den tidligere landsholdsstjerne Thomas Gravesen ifølge Ekstra Bladet ramt af corona, så han er blevet tvunget til at melde afbud til Kanal 5’s dækning af fodboldlandsholdets kampe mod Sverige i aften samt de næste kampe mod Island på søndag i Parken samt udekampen mod Belgien om præcis en uge.

Hjulmand er ikke med

Danmarks trænerduo Hjulmand og Wieghorst samt flere spillere kan på grund af corona-isolation naturligvis heller ikke deltage i kampen i aften mod Sverige, ligesom alle danske landsholdsspillere med fast base i England, heriblandt målmand Kasper Schmeichel, ikke har fået lov til at tage til Danmark på grund af corona-problemerne med den muterede virus i Nordjylland.

Ebbe Sand på banen

Ny midlertidig landstræner til kampen mod Sverige er i øvrigt eks-landsholdshelten Ebbe Sand, der ser frem til den interessante udfordring i skyggen af et sandt corona-kaos.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden