Onsdag, 8. december 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Kasper Hjulmand fik vild hyldest under tv-show: Sådan reagerede han

Kasper Hjulmand
Kasper Hjulmand
Foto: Hanne Juul
Til TV 2 Charlies satireshow modtog Kasper Hjulmand prisen som "Årets humørbombe", og i den forbindelse fik landstræneren en vild hyldest.

2021 har været et vildt fodboldår og formentlig et år, som Kasper Hjulmand aldrig vil glemme.

Landstræneren blev verdenskendt i hele Danmark i forbindelse med sommerens EM, og begejstringen for den 49-årige Hjulmand vil nærmest ingen ende tage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vild hyldest til Kasper Hjulmand

Han var da også aftenens helt store højdepunkt, da TV 2 Charlie-showet ”Året der gak” blev afholdt tirsdag aften i Falkoner Salen.

Traditionen tro blev der uddelt en række priser under satireshowet, og det hele kulminerede, da Kasper Hjulmand til sidst blev hyldet som ”Årets Humørbombe”.

Sidste år gik prisen til Phillip Faber for at skabe lys i en mørk tid, og nu har hele Danmarks Kasper Hjulmand fået prisen for at samle nationen og løfte vores humør kollektivt.

Kasper Hjulmand: Det er en pris til hele holdet 

Landstræneren understregede dog efterfølgende, at han ikke kan tage æren for prisen alene.

- Først og fremmest er det en pris til holdet, det er der ingen tvivl om. Det er holdet, der har samlet og begejstret, og holdet kan defineres på mange måder. Det kan være spillerne, staberne omkring os og hele Danmark. Jeg synes, vi alle er fælles om at skabe den begejstring og entusiasme, der blev skabt. Det var lige så meget befolkningen, der gav os opbakning, som det var omvendt, så det er en pris til os alle sammen, sagde Kasper Hjulmand, der fik overrakt prisen af sin træner-kollega Morten Wieghorst.

Kasper Hjulmand blev kåret som "Årets Humørbombe" 
Foto: Hanne Juul

Vildt år for Kasper Hjulmand 

2021 har været et ganske særligt år for Kasper Hjulmand, der har fået fans rundt omkring i hele landet. Det var også tydeligt efter showet, hvor mange af de øvrige gæster strømmede hen til landstrænerens bord for at få en autograf.

Også når Kasper Hjulmand går på gaden, er det svært at være fuldstændig i fred, men han tager opmærksomheden med et smil.

- Det er er en forandring for både mig og min familie, fortalte Kasper Hjulmand om det seneste halve år efter EM-succesen.

Til sidst i showet sang Rasmus Bjerg for på en vild hyldestsang til Kasper Hjulmand. 
Foto: Hanne Juul

- Folk er skidesøde, og det her er bestemt ikke noget, man skal brokke sig over. Tænk hvor privilegerede vi er at stå midt i en succes.

Kasper Hjulmand havde selskab af hustruen Vibeke Hjulmand til TV 2 Charlie-showet ”Året der gak”.

Kasper Hjulmand og hustruen Vibeke Hjulmand 
Foto: Hanne Juul

Showet kan ses på TV 2 Charlie og TV 2 Play den 19. december.

Se også billederne af de mange andre kendte gæster i galleriet herunder. 

GALLERI: Året der gak 2021

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden