Tirsdag, 10. august 2021 - af Stine Ramlyng

Gift ved første blik-deltager og hans forlovede i stærk tv-dokumentar

Gift ved første blik
Maria Kronholm og Michael Sommer
Foto: Gregers Overvad
Mange vil huske Michael Sommer, der i 2019 var med i DR-programmet "Gift ved første blik". I øjeblikket kan han ses i en stærk tv-dokumentar "Fanget i et farligt forhold" sammen med sin forlovede Maria Kronholm.

Maria Kronholm blev udsat for fysisk og psykisk vold i et år af sin ekskæreste. Volden satte sine spor hos Maria, der efterfølgende fik konstateret PTSD og gik til psykolog.

Marias fortid har også haft store konsekvenser for forholdet til hendes nuværende kæreste, den tidligere "Gift ved første blik"-deltager Michael Sommer, som hun mødte kort tid efter sit voldelige forhold. Og det er der nu kommet en stærk tv-dokumentar ud af med Marias historie som omdrejningspunkt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dømt for grov vold og frihedsberøvelse

Bare en lille konflikt med Michael kan i dag udløse et anfald, hvor Maria går i panik og græder, fordi hun får flashbacks til sit tidligere forhold. 

- Vi sagde ja til at medvirke i programmet for også selv at kunne arbejde med det, få snakket det igennem og se det i øjnene, fordi det har jo været voldsomt at være en del af.

- Jeg tænker, at hvis man begynder at acceptere, at man har været i det, så er det nok også nemmere at leve med det, sagde Michael Sommer til studievært Ida Wohlert i Go'Morgen Danmark tirsdag morgen, hvor han var inde med sin forlovede for at sætte ord på den barske tv-dokumentar.

Maria Hjort Kronholms ekskæreste blev i juni dømt for grov vold, trusler, frihedsberøvelse og mishandling. Han har anket dommen, og sagen ventes nu at skulle gå om i Landsretten.

Skal giftes næste sommer

Parret har det dog godt, skal giftes næste sommer og har købt en stor gård ved Bjerge Strand på Vestsjælland med masser af plads og højt til loftet.

Se deres smukke ejendom i galleriet herunder:

GALLERI: Gift ved første blik Michael Sommer har købt hus (Foto: Privat)

Tv-dokumentaren "Fanget i et farligt forhold" kan ses på TV 2 tirsdag kl. 20.50 og på TV 2 PLAY.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden