Torsdag, 11. marts 2021 - af Majken Munk

Kærlighed hvor kragerne vender: Sådan går det med Christian og Iben

Iben og Christian i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Iben og Christian i "Kærlighed hvor kragerne vender"
Foto: Anders Brohus/TV 2
Christian og Iben så hinanden i et par måneder efter optagelserne, men så gled de fra hinanden.

Da ”Kærlighed hvor kragerne vender” sluttede så Christian, 27, og Iben, 24, meget til hinanden.

Efter et par måneder gled de dog fra hinanden, nok fordi de var to vidt forskellige steder i livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Gled fra hinanden

Christian og Iben gav det en chance, men som tiden gik, gled de mere og mere fra hinanden.

- Vi så hinanden i omkring to måneder, så gled vi nok desværre fra hinanden. Det er også svært at have et forhold, hvor man skal holde det så hemmeligt. Man kan ikke bare gå ned og handle eller gå rundt sammen ude i offentligheden. Men det var ikke det, der gjorde det. Iben har sine studier og hele sin omgangskreds oppe i Hjørring, og jeg har jo hele mit liv her. Det var nok bare for besværligt. Jeg ville jo gerne have en, der inden for rimelig fremtid ville herop og bo sammen med mig. Vi var nok bare to forskellige steder i livet, siger Christian.

- Vi er da helt sikkert begge to meget ærgerlige over det. Ikke mindst fordi for fanden da en fantastisk historie, det havde været, at det bare havde kørt, og vi havde fundet hinanden på den måde. Sådan gik det ikke desværre, tilføjer han.

Var ikke klar

Iben er enig i, at hun og Christian fik sværere ved at holde kontakten.

- Vi prøvede at holde kontakten, og det var lidt svært, fordi vi begge to havde ret meget at se til. Han arbejdede meget, og jeg arbejdede ret meget ved siden af min skole, så gled vi lidt fra hinanden og blev dårlige til at holde kontakten, siger hun.

Samtidig blev hun også klar over, at hun ikke var klar til at flytte hen til Christian inden for nærmeste fremtid.

- Jeg var måske ikke lige så klar til at smide alt, hvad jeg havde i hænderne lige nu og her. Ikke at han havde en forventning om det, men han havde nok et håb om, at det kunne ske indenfor den nærmeste fremtid, og jeg ville gerne være færdiguddannet først, siger Iben, der er færdiguddannet i januar 2023.

Ventet på afslutning

Iben er fortsat single. Hun ser frem til, at programmet er slut, så hun får tid og muligheden for at tale frit og åbent. Hun har bestemt ikke lukket for muligheden for at finde en ny kærlighed.

Christian er også klar til at kaste sig ud i noget nyt, når programmet er slut.

- Der er ikke rigtig sket noget siden. Der er da mange, der har skrevet, men jeg har ikke fået kigget så meget på det. Det er da noget, jeg vil til at kigge lidt på, når det hele er færdigt, men jeg vil jo hellere ikke bare have en kæreste, fordi hun har set mig i fjernsynet og synes, at det er lidt sjovt. Kemien skal være der, siger han.

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om, hvordan det er gået for deltagerne efter "Kærlighed hvor kragerne vender".

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden