Torsdag, 29. december 2022 - af Stine Ramlyng

Landmand søger kærlighed-par: Derfor har vi været så åbne om vores datters død

Thomas og Nicoline Bertram
Thomas og Nicoline Bertram
Foto: Lars Horn
Thomas og Nikoline Bertram fra Nordjylland mistede deres datter Marie under tragiske omstændigheder i 2021. Parret har været åbne om tabet og sorgen, og i et nyt interview fortæller de, hvorfor det har været vigtigt for dem at tale om det.

TV 2-seere af programmet "Landmand søger kærlighed" vil formentlig kunne huske Thomas og Nikoline, som forelskede sig hovedkulds i hinanden, blev gift kort tid efter og fik datteren Marie.

Desværre mistede de deres blot halvandenårige pige i en frygtelig traktorulykke på gården. Hun var knap halvandet år, da Thomas havde hende med ude i marken og fodre de økologiske grise, og hun blev kørt ned af traktoren. Hun døde på stedet, og det sendte familien ud i en dyb sorg.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag er parret blevet forældre igen til lille Svend, der har gjort sorgen lidt mere udholdelig og bragt smil tilbage på gården hos de to forældre. 

Ringede selv rundt og gav besked om ulykken

Siden Marie døde har parret valgt at være åbne om det. De ringede selv rundt og gav den triste besked til deres venner og familie. Og de har også fortalt deres historie til flere medier.

– Vi snakker om Marie. Svend og hans kommende søskende, skal vide, at Marie har været her, men hun skal ikke være et fokus. Vi valgte at være åbne, da vi gerne ville have vores egne ord ud. Det, der skete, var en ulykke, men livet går videre, forklarer Thomas i et interview i BILLED-BLADET.

Marie må ikke være tabu

Savnet af Marie forsvinder aldrig, men parret mindes hende med stor glæde.

– Det er enormt vigtigt for os, at det er okay at snakke om det, der er sket. Det skal ikke være et tabubelagt emne, for hvis det er det, så er Marie også et tabu, og sådan skal det ikke være, slår Nicoline fast.

Juleaften holder familien i år på Sjælland med Nicolines familie. Her vil Marie også mangle, men det er nemmere i år end sidste år.Og står det til Thomas, så er huset snart fyldt med endnu flere børn.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden