Romantisk weekend i Landmand søger kærlighed: Det så du ikke på tv

Emil og Melissa

Emil og Melissa

Foto: TV 2
Der var i den grad amoriner i luften, da Emil og Melissa var på romantisk weekend i "Landmand søger kærlighed". Nu fortæller landmanden, at de to havde set en hel del til hinanden inden da.

Tirsdag aften var det endelig tid til at se årets første romantiske weekend i ”Landmand søger kærlighed”, og det var en særdeles romantisk en af slagsen.

Der var sprudlende kemi mellem Emil og Melissa i de naturskønne omgivelser i Mols Bjerge, og det var også her, at seerne fik årets første ”Landmand søger kærlighed”-kys at se.

Mødtes flere gange inden romantisk weekend

Men nu afslører 26-årige Emil, at det ikke er alt, der bliver vist i programmet. Sandheden er nemlig, at han og Melissa, 24, havde set en hel del til hinanden forud for den romantiske weekend.

- Hun flyttede fra gården om fredagen, og så tog jeg over til hende på Sjælland om tirsdagen, fire dage efter. Hendes forældre var hjemme på gården, men så var vi faktisk i deres campingvogn, så vi kunne være lidt alene. Jeg mødte hendes mor, og det gik fint. Hun var rigtig sød og snakkesalig, fortæller Emil og fortsætter:

- Weekenden efter var Melissa til ridestævne i Hjallerup, så der mødtes vi også.

Ikke det første kys

Både Emil og Melissa ville gerne give det en chance, nu hvor der var så god kemi mellem dem, og derfor var det også vigtigt for dem at tilbringe noget tid sammen, så det ikke løb ud i sandet.

Også selv om deltagerne fra programmet normalt ikke ser hinanden op til den romantiske weekend.

- Produktionen havde sagt, at de helst ikke så, at man så noget til hinanden, fordi der var risiko for, at man blev uvenner, forklarer landmanden.

Emil og Melissa
Foto: TV 2

Emil og Melissa

Men det blev Emil og Melissa ikke. Tværtimod var de blevet endnu gladere for hinanden. Derfor var kysset i Mols Bjerge heller ikke det første, der blev udvekslet mellem de to.

- Det var nok ikke første gang, siger Emil.

- Det skete faktisk der om tirsdagen, da jeg var på Sjælland. Der tog Melissa initiativet til det, jeg var lidt genert. Det var rigtig rart.

I programmet lægger hverken han eller Melissa skjul på, at de er blevet glade for hinanden. Emil fik øjnene op for Melissa allerede på gruppedaten, og nu fortæller han, hvad det var, han faldt for.

- Melissa er jo skidesjov at være sammen med. Det er det vigtigste for mig. Jeg kan lide at omgås med folk, jeg har det sjovt med. Hun er også skidesød og imødekommende, og der er fart på. Og så ser hun godt ud, lyder det fra landmanden.

Hvordan det er gået Emil og Melissa siden den romantiske weekend, kan man se i næste afsnit af ”Landmand søger kærlighed”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden