2. nov. 2021
Af Laura Dalgård Hansen

Silas fra Landmand søger kærlighed: Derfor gik det galt

Maxine og Silas
Maxine og Silas
Foto: Martin Høien og TV 2
Det blev ikke til kærlighed mellem Maxine og Silas i "Landmand søger kærlighed". Nu fortæller han, hvorfor det gik ikke gik mellem dem.

Ottende sæson af ”Landmand søger kærlighed” nærmer sig sin afslutning, og i tirsdagens afsnit var det tid til at finde ud af, hvordan det er gået Maxine og Silas siden deres romantiske weekend.

Lene Beier mødte den kvindelige landmand, som i programmet kunne fortælle, at det ikke var blevet til et forhold mellem hende og Silas.

Det gled ud

Nu fortæller Silas, hvorfor det ikke blev til mere mellem ham og Maxine.

- Efter vi tog fra hinanden på den romantiske weekend, skrev vi lidt sammen frem og tilbage, men så blev det mindre og mindre. Det fadede ud, og så var vi enige om, at det nok ikke skulle blive til mere, siger Silas, der også fortæller, at kemien ikke helt var der mellem ham og Maxine.

- For mit vedkommende tror jeg, jeg i højere grad har brug for at få at vide, at man godt kan lide mig, end jeg synes, hun gav udtryk for. Jeg giver, og så føler jeg også, jeg skal have noget igen, før jeg kan lægge følelser i det. Jeg tror, jeg kunne mærke, at hun ikke var helt på – også op til den romantiske weekend, siger han og tilføjer:

- Jeg følte bare ikke helt, kemien var der. Det kan også være, fordi vi var for forskellige.

Maxine har mødt ny fyr

I ”Landmand søger kærlighed” løftede Maxine sløret for, at hun har mødt en ny fyr, som hun er blevet glad for.

Også Silas er kommet videre efter at have søgt kærligheden på tv.

- Det går vel meget godt, siger Silas hemmelighedsfuldt om sit kærlighedsliv.

https://imgix.billedbladet.dk/foto_-_tv_2_2-2_1.jpg
Maxine og bejlerne
Foto: TV 2

Silas er blevet klogere

Selvom han ikke fandt kærligheden i programmet, har han fået meget ud af at være med i ”Landmand søger kærlighed”. Blandt andet er han blevet bevidst om, at han ikke skal have en kæreste, der arbejder inden for landbruget.

- Det er et travlt erhverv i perioder, og det kan være svært at få tid til at se hinanden. Så man skal måske finde en, der laver noget andet. Jeg kan også godt lide at føre samtaler med folk, der laver noget andet end mig, for så får man en bredere viden om alt mulig andet. Så fremadrettet vil jeg nok interessere mig mere for en potentiel kæreste, der måske ikke er i landbruget, fortæller Silas, der selv har arbejdet i landbruget, siden han var 16.

Men han er også blevet klar over, at det ikke er det, han skal lave resten af livet, for i perioder kræver det rigtig meget tid væk hjemmefra.

- Jeg føler ikke, jeg vil kunne arbejde i landbruget, hvis jeg har en familie. Hvis man har en kæreste, kan det gå, men når man skal have børn, tror jeg ikke, det vil være det rigtige for mig, lyder det fra Silas, der er ved at tage lastbilkørekort, og som glæder sig til at finde ud af, hvad fremtiden bringer.

Læs mere om: