Stærkt TV 2-hold dækker EM i Kroatien

Foto: Birger Storm
Morten Ankerdal og Stine Bjerre Jørgensen er blandt de rutinerede kræfter, der skal guide seerne gennem herrernes EM-slutrunde.

TV 2 er mødt talstærkt op i Kroatien, hvor EM netop er begyndt. Danmark spiller sin første kamp i aften, lørdag den 13. januar, mod Ungarn, og derefter venter Tjekkiet og Spanien, inden de forhåbentlig går videre til mellemrunden.

 

Og TV 2 stiller med et stærkt hold, som skal guide seerne gennem en forhåbentlig succesfuld slutrunde for Danmarks vedkommende. 

"Vild med dans"-deltager med i Kroatien

Det bliver den kommende ”Go’ morgen Danmark”-vært, Morten Ankerdal, som styrer slagets gang fra Danmarks gruppe. Med sig fra den kroatiske by Varazdin har den rutinerede vært de tidligere håndboldspillere Claus Møller Jakobsen og Daniel Svensson, som er håndboldeksperter under slutrunden.

41-årige Claus Møller Jacobsen er gift med den tidligere ”Vild med dans”-vært, Andrea Elisabeth Rudolph, mens 35-årige Daniel Svensson er tilbage i bedste sendetid, efter han i efteråret nåede en flot tredjeplads i det populære danseprogram.

Gift med landsholdsspiller

Et godt stykke derfra i byen Split står Stine Bjerre Jørgensen, som sender fra Kroatiens gruppe. Ved sin side har hun håndboldeksperten Peter Bruun Jørgensen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Stine Bjerre Jørgensen blev i december gift med landsholdsspiller Casper U. Mortensen, mens Peter Bruun Jørgensen er bror til Klavs Bruun Jørgensen, som træner det kvindelige håndboldlandshold.

Håndbold-veteran med eksklusive interviews

Endnu en rutineret håndboldmand er med fra Kroatien. Det er den tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen, som under slutrunden skal lave eksklusive interviews med en række stjernespillere. Han er privat sammen med den tidligere kvindelige landsholdsspiller Christina Roslyng.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden