Tirsdag, 9. november 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Svend fra Landmand søger kærlighed: Sådan har han det i dag

Svend og Ilse 

Svend og Ilse 

Foto: TV 2
Kemien var god, men i sidste ende var det ikke nok til, at Svend og Ilse fra "Landmand søger kærlighed" kunne bygge videre på forholdet. Nu fortæller landmanden, hvordan det er gået, siden optagelserne sluttede.

Tirsdag aften blev sidste afsnit af ”Landmand søger kærlighed” sendt, og her var det tid til at finde ud af, hvordan det er gået de sidste landmænd og deres bejlere.

Svend var på romantisk weekend med Ilse. Allerede fra han mødte hende første gang, var han sikker på, at det var hende, han ville invitere med.

Ilse var Svends favorit 

- Det har jeg vidst fra dag ét, hvor vi dansede sammen på speeddaten. Paprika (kærlighedseksperten fra ”Landmand søger kærlighed – ekstra”) sagde også, at hun kunne se, kemien var der. Det var ikke helt forkert, fortæller Svend.

Alligevel fik den romantiske weekend ikke det ønskede udfald, for Ilse var ikke lige så klar til en romantisk fremtid sammen, som Svend var. Det kom dog ikke som en overraskelse for landmanden, der allerede på forhånd havde en fornemmelse af, at Ilse ikke var det samme sted som ham.

- Den gik, som jeg havde forventet, siger Svend om den romantiske weekend.

- Hvis man kan lide en person, prøver man at nærme sig og holde i hånd, men når jeg kom for tæt på, trak hun sig. Sådan var det.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svend er en blød mand

Svend var allerede på forhånd klar over, at Ilse ikke var samme sted, som han var, men alligevel blev de begge rørt, da snakken faldt på fremtiden. 

- Det var lidt hårdt, og det var også hårdt at se, at hun blev ked af det. Jeg kan ikke have, når andre mennesker bliver kede af det. Jeg er en rimelig blød person, fortæller Svend, der også synes, det var svært at se episoden på tv.

Siden den romantiske weekend har Svend og Ilse haft en smule kontakt, men hun bor i København, så afstanden mellem dem er lang.

Foto: TV 2

Drømmer stadig om at få en kæreste

Svend har ikke fundet en kæreste, siden optagelserne sluttede, men han har ikke opgivet håbet om at finde en sød kvinde at dele livet med.

- Jeg har da været ude at danse lidt, og der møder man mange. De er alle søde og positive, fortæller landmanden, der også har fået nogle beskeder, efter han har været på tv.

Selvom han ikke fandt den store kærlighed i programmet, har Svend alligevel fået noget ud af at være med i ”Landmand søger kærlighed”.

- Jeg har lært, at man ikke skal være bange for at tage nye udfordringer op. Det giver mange positive oplevelser, og det har jeg haft. Jeg ville nødig være det foruden. Og jeg ved i hvert fald, at jeg stadig kan blive forelsket, fortæller Svend på 73 med et smil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden