7. apr. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Fantastisk nyhed: Helena Christensen præsenteret som ambassadør

Helena Christensen
Helena Christensen
Foto: Kaspar Wenstrup
Den danske stjernemodel Helena Christensen sætter nu ekstra fokus på et område, der optager hende meget.

Danmarks mest succesfulde model Helena Christensen er blevet ny ambassadør for N'AGE, som er er én af Danmarks største kæder indenfor kosmetiske behandlinger.

Helena Christensen i Danmark

- For mig er det allervigtigste, at resultatet er naturligt, men samtidig gør en tilpas forskel, så man føler sig frisk og glad, når man ser sig selv i spejlet, siger Helena, der i forbindelse med sin nye rolle som ambassadør har taget turen fra sin faste adresse i New York til Danmark for at deltage i møder.

Helena Christensen
Helena Christensen
Foto: Henrik Bülow

Stolt af ny ambassadør

Hos N’AGE er man stolte over at kunne præsentere Helena Christensen som ambassadør.

Markedet for de ikke-kirurgiske indgreb vokser eksplosivt, og N’AGE oplever en stor vækst indenfor alle typer behandlinger - ikke mindst de såkaldte ikke-invasive behandlinger.

For Helena Christensen har det været helt afgørende, at hun nu er blevet en spydspids for de naturlige behandlinger.

Resultatet skal være naturligt

- Man skal føle sig tryg, når man overlader sit ansigt i hænderne på eksperter, der behandler ens hud. Det er utroligt hvilke resultater, man kan få, hvis man er i kyndige hænder. For mig er det allervigtigste, at resultatet er naturligt, men samtidig gør en tilpas forskel, så man føler sig frisk og glad, når man ser sig selv i spejlet, lyder det fra Helena Christensen.

Læs mere om: