Märtha Louise om ny dokumentar: Jeg har ikke sat grænser

Märtha Louise

Märtha Louise

Foto: Birger Storm
I en ny norsk tv-dokumentar sætter prinsesse Märtha Louise for alvor sig selv på spil. Det er hun helt bevidst om, siger hun i et interview om serien.

Norges prinsesse Märtha Louise er ikke en gennemsnitlig royal profil.

Det kan man med egne øjne og ører opleve i en ny norsk tv-dokumentar, der går helt tæt på prinsessen og hendes familie samt kæresten Durek Verrett.

Tæt på Märtha Louise

Forholdet til kæresten er bare et af flere helt private temaer, som dokumentarserien "Märtha" på TV 2 Norge kommer ind på.

I forbindelse med tv-dokumentaren har Märtha Louise givet et stort interview til avisen VG, og her fortæller hun, at aftalen med TV 2 Norge om dokumentarserien blev underskrevet, inden hele verden ændrede sig for prinsessen med Ari Behns død og med corona-pandemien.

Dårlig start

– Programmet fik ikke den bedste start, erkender prinsesse Märtha Louise, som fortæller, at perioden efter eksmanden Ari Behns død var meget vanskelig for hele familien.

- Jeg måtte fokusere hundrede procent på børnene og mig selv. Men vi er blevet filmet helt tæt på i et år, kommer det fra Märtha Louise, der af VG bliver spurgt, hvor hun satte grænsen for, hvor meget hun og familien i dokumentaren skulle vise af deres privatsfære.

Satte ingen grænse

– Jeg satte ingen grænse, bortset fra at børnene selv har bestemt, hvad de vi sige og være med til, lyder det fra Märtha Louise.

Også Durek Verrett fylder en del i tv-dokumentaren, hvilket er helt naturligt for Märtha Louise.

– For mig er det rat også at vise den del. Men det er trist, at han er så meget væk i så lang tid, siger prinsessen, der erkender, at det er smertefuldt at undvære sin kæreste og ikke vide, hvornår hun skal se ham igen.

Giv BILLED-BLADET i julegaveKlik og læs hvordan!

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden