Mandag, 6. april 2020 — af Trine Larsen

Matador genudsendes: Ser Lise Nørgaard mon selv serien?

Lise Nørgaard
Foto: DR
Selvom TV-serien Matador er solgt i mere end 3 millioner eksemplarer, og hver anden dansker derfor har serien stående hjemme på hylden, er serien om livet i Korsbæk stadig populær. Lige nu genudsendes den på DR2, men ser seriens ophavskvinde, forfatteren Lise Nørgaard selv med?

Man kunne tro, at forfatteren til en tv-serie, der blev skrevet for mere end 40 år siden, havde fået nok. Men ikke forfatteren Lise Nørgaard, for selvom hun som mange andre danskere, om nogen ved, hvad der sker i købstaden Korsbæk og med dens beboere, så kigger hun skam med, når den lige for tiden genudsendes på DR2 kl.17.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg bliver aldrig træt af at se "Matador", afslører Lise Nørgaard, der ligesom hver anden hustand i Danmark, selv har serien stående hjemme på hylden.

- Men jeg ser den kun, når den sendes i tv. For jeg kan godt li' følelsen af, at jeg ser den sammen med en masse andre, fortæller Lise Nørgaard, der synes det er god underholdning i denne Corona-tid, hvor den 102-årige journalist og forfatter også er i selvvalgt karantæne hjemme i Skodsborg.

Hvad Lise Nørgaard får tiden til at gå med, og hvordan den seje forfatter får tiden alene til at gå med, kan læses i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden