6. apr. 2020
Af Trine Larsen

Matador genudsendes: Ser Lise Nørgaard mon selv serien?

Lise Nørgaard
Foto: DR
Selvom TV-serien Matador er solgt i mere end 3 millioner eksemplarer, og hver anden dansker derfor har serien stående hjemme på hylden, er serien om livet i Korsbæk stadig populær. Lige nu genudsendes den på DR2, men ser seriens ophavskvinde, forfatteren Lise Nørgaard selv med?

Man kunne tro, at forfatteren til en tv-serie, der blev skrevet for mere end 40 år siden, havde fået nok. Men ikke forfatteren Lise Nørgaard, for selvom hun som mange andre danskere, om nogen ved, hvad der sker i købstaden Korsbæk og med dens beboere, så kigger hun skam med, når den lige for tiden genudsendes på DR2 kl.17.

- Jeg bliver aldrig træt af at se "Matador", afslører Lise Nørgaard, der ligesom hver anden hustand i Danmark, selv har serien stående hjemme på hylden.

- Men jeg ser den kun, når den sendes i tv. For jeg kan godt li' følelsen af, at jeg ser den sammen med en masse andre, fortæller Lise Nørgaard, der synes det er god underholdning i denne Corona-tid, hvor den 102-årige journalist og forfatter også er i selvvalgt karantæne hjemme i Skodsborg.

Hvad Lise Nørgaard får tiden til at gå med, og hvordan den seje forfatter får tiden alene til at gå med, kan læses i BILLED-BLADET, som er på gaden nu.

Læs mere om: