Rosa Jubler: Svigersøn leverer et lille mirakel

Rosa Kildahl

Rosa Kildahl

Foto: Hanne Juul
Er der noget, som Rosa Kildahl elsker, så er det at følge svigersønnens flotte karriere i professionel cykelsport. Nu har han nået et nyt højdepunkt.

Danmarks dejligste Rosa har for alvor haft noget at juble over i de seneste dage.

Den populære Bagedyst-stjerne og Vild med dans-favorits datter Trine er kæreste med cykelrytteren Jonas Vingegaard, der i et hårdt etapeløb i Italien leverede et lille mirakel i onsdags, og i dag kom så endnu et mirakel til samlingen.

Rosa imponeret af gazellen fra Glyngøre

Ingen kunne følge med Jonas Vingegaard alias ”gazellen fra Glyngøre” på den bjergrige 2. etape af løbet Coppi e Bartali, og han kom først over målstregen.

Jonas Vingegaard
Foto: Fabio Ferrari/Ritzau Scanpix

Jonas Vingegaard

Vild bjergetape

Det var løbets første bjergetape, og her triumferede danskeren foran mange andre superryttere.

Jonas kørte triumfen i hus efter en vild duel mod altid farlige Iván Ramiro Sosa, som han ifølge TV2 Sport slog i en spurt på toppen af en 3,1 kilometer lang stigning.

I dag rykkede Joans igen fra rivalerne.

Flot kongeetape

En Jonas Vingegaard i storform snuppede sin anden etapesejr i det italienske etapeløb Settimana Internazionale Coppi e Bartali, da han i dag, fredag, vandt løbets kongeetape i San Marino ifølge Ekstra Bladet.

Dermed forsvarede den 24-årige dansker sin føring i det samlede klassement før lørdagens finale-etape.

Hylder Jonas

Rosa hylder jævnligt sin svigersøn på de sociale medier som Instagram og Facebook, og han har på trods af sin unge alder allerede præsteret flere vildt fornemme resultater.

Også i forbindelse med dagens kongepræstation ønsker Rosa sin kære Jonas tillykke på Facebook og fortæller ham, at alle i familien er stolte og glade.

Giv BILLED-BLADET i julegave – det er nemtKlik og læs hvordan!

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden