Onsdag, 29. december 2021 - af Ulrik Ulriksen

Aldrig sket før: Dronning Margrethe har haft besøg af særligt udvalgte gæster

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Der er meget godt i vente i anledning af dronning Margrethes 50-års regeringsjubilæum. I dag meldte DR ud, at dronningen har haft besøg af 18 særlig udvalgte danskere. Det er der kommet et godt program ud af, og det kan du se den 8. januar.

En række danskere har fået den store oplevelse at møde dronning Margrethe ansigt til ansigt i en helt speciel anledning for at stille Majestæten ét brændende spørgsmål.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dronning Margrethe prøvede noget helt nyt

Det er aldrig sket før på denne måde, og det er der kommet et fuldstændighelt unikt interview ud af, som DR viser i anledning af Dronningens 50-års regeringsjubilæum i januar.

Over 2.000 danskere sendte spørgsmål ind til DR og håbede på at få en mulighed for at møde dronningen personligt og stille deres eget spørgsmål til hele Danmarks Margrethe.

18 danskere blev udvalgt, og på en smuk efterårsdag tog de udvalgte til Fredensborg Slot for at stille netop deres spørgsmål ansigt til ansigt med dronningen i havesalen.

Dronning Margrethe og hendes udvalgte gæster samt vært Kåre Quist
Dronning Margrethe og hendes udvalgte gæster samt vært Kåre Quist
Foto: Keld Navntoft, Kongehuset/DR

Gode spørgsmål til dronningen

Blandt de heldige, der fik mulighed for at tale med Margrethe, var Villads på 14-år fra Ringsted, som gerne ville vide, om dronningen nogensinde har været ked af, at hun skulle være dronning og ikke kunne vælge at blive andet.

76-årige Erik fra Kgs. Lyngby spurgte dronningen, hvordan hun er kommet videre og har bearbejdet sorgen efter prins Henriks død.

Og der er mange andre gode spørgsmål til dronningen, hvis svar seerne kan glæde sig til at høre i interview-programmet.

Kåre Quist på Fredensborg Slot  

Det er ifølge DR et meget umiddelbart og ægte interview, der venter seerne, og man kan se frem til at opleve en nærværende og empatisk dronning Margrethe.

”Danskerne interviewer Dronningen” med Kåre Quist som vært kan ses på DRTV lørdag den 8. januar fra klokken 6.00 og på DR1 samme dag klokken 20.00.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden