Alle elsker det: Dejligt at prins Christian følges med farmor

Dronning Margrethe og prins Christian

Dronning Margrethe og prins Christian

Foto: Hanne Juul
Prins Christian er i gang med de sidste forberedelser inden sin store konfirmationsdag den 15. maj, og søndag var han i kirke sammen med dronning Margrethe. Det er mange helt vildt begejstrede over.

Kronprinsparrets ældste søn prins Christian, 15 år, er ved at være klar til en længe ventet dag.

Den 15. maj skal han konfirmeres i Fredensborg Slotskirke, og han er nu i fuld gang med de sidste forberedelser.

Prins Christian til gudstjeneste med Margrethe

Søndag var prins Christian sammen med dronning Margrethe i kirke i en helt særlig anledning.

Da der var søndagsgudstjeneste i Asminderød Kirke ved Fredensborg i dag, var prins Christian som en del af sin konfirmationsforberedelse sammen med sin farmor, dronning Margrethe blandt deltagerne.

Hyggede sig med farmor

Christian så bestemt ud til at nyde at være i godt selskab med sin farmor i kirken.

Det kan man se på billederne, som kongehuset har præsenteret for danskerne på de sociale medier,

Stor dag i Fredensborg

Gudstjenesten blev forestået af sognepræst Simon A. Drigsdahl.

Det er dog kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen, der gennem den seneste tid har stået for prinsens konfirmationsforberedelse, og som skal forestå den kirkelige højtidelighed den 15. maj.

Alle er vilde med Christian og dronningen

På kongehusets sociale medier er der masser af fine kommentarer til billederne af prins Christian og dronning Margrethe sammen i kirke.

- Hvor ser de godt ud, Christian og farmor, lyder en kommentar, mens et par andre med stor begejstring skriver ”dette opslag gør mig rigtig varm om hjertet”, ”så dejligt at Christian kan følges med sin farmor”, ”dejligt, Christian kan følges med sin farmor til konfirmationsforberedelse” samt ”skønt, at prins Christian har sin dejlige farmor som støtte”.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I det hele taget er begejstringen stor blandt danskerne, der ser lige så meget frem til prins Christians konfirmation som den kongelige familie gør.

- Dronning farmor og Christian barnebarn, I er så smukke begge to, lyder det i endnu en kommentar, mens andre meget rammende for alle kommentarer skriver ”fin ung mand, hvor hyggeligt de gør det sammen” og ”åhhh, mit hjerte smelter, sikken flot, ung prins, og så vores dejlige dronning - elsker jer af hele mit danske hjerte”.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden