1. dec. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Alle elsker royal julepremiere med Margrethe

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Kaspar Wenstrup
Danskerne er vilde med dronning Margrethes digitale julekalender, som lagde godt fra land den 1. december.

I dag, den 1.december, begyndte et ægte, kongeligt juleeventyr på Kongehusets Instagramprofil og på hjemmesiden Kongehuset.dk.

Dronning Margrethe havde premiere

Dronning Margrethe havde premiere på sin digitale julekalender, og danskerne har allerede taget godt imod det første af de 24 afsnit med Hendes Majestæt i en central rolle.

Videoklip med Margrethe

Her ses i en video en begejstret dronning Margrethe kigge i skuffer efter julepynt og andet stads, og det er bare en fornøjelse at følge vores allesammens dronning i december-aktion,

- Herligt med en digital julekalender, lyder en kommentar, mens en anden konstaterer, at ”så kom julestemningen”.

-Tusind tak til vores fantastiske dronning Margrethe for den stemningsfyldte 1.dec i julekalenderen, kommer det fra en af de mange royale julefans, og et par andre skriver ”smukt og hyggeligt at se vores seje dronning i julehumør” samt ” hvilken iver der lyser ud af Majestæten hver gang en ny ting kommer til syne i skuffen. Hvor er det dejligt, at Danmark har så kreativ en Dronning”.

Skønne juleminder

Flere kommenterer også på de skønne minder, som dronningens julepynt repræsenterer

- Jeg har det ligesom vor dronning, jeg elsker også at tage al min gamle julepynt frem, kigge på det hele, hænge lidt op og huske på gamle dage, skriver en Margrethe-fan, mens en anden er på bølgelængde:

- Man kan ligefrem se minderne myldre frem i Majestætens glade smil

Royal nissepige

Kongehusets julekalender bringer fra i dag og frem til jul Dronningens Nissepige rundt i store dele af rigsfællesskabet.

Følg med hele december

Kalenderen kan følges på Instagram og på Kongehusets hjemmeside, hvor kalenderens låger også bringes på færøsk, grønlandsk og engelsk.

Onsdag den 2, december, kan vi glæde os til, at nisserne på Amalienborg gør klar til den store rejse mod nord.

Læs mere om: