Søndag, 14. marts 2021 - af Ulrik Ulriksen

Berørt kronprinsesse Mary: Dette har jeg altid haft det svært med

Kronprinsesse Mary
Kronprinsesse Mary
Foto: Aller Foto
Kronprinsesse Mary har livet igennem haft svært ved noget ganske særligt, som hun sætter ord på i en unik film fra Mary Fonden.

Kronprinsesse Mary taler med tydelige ord og masser af overskud i en ny og helt unik film fra Mary Fonden, hvor man har taget hul på en kampagne, der sætter fokus på betydningen af fællesskaber for børns trivsel samt på den rolle, voksne spiller for at understøtte de gode fællesskaber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Mary er berørt

Kronprinsessen virker i filmen berørt, da hun kommer ind på noget, hun selv altid har haft det svært med.

- Jeg har altid haft svært ved at se et menneske stå alene – stå udenfor fællesskabet og ikke forstå, hvorfor de ikke kan være en del af fællesskabet, siger kronprinsesse Mary i filmen på Mary Fondens Instagram og Facebook.

Destruktiv følelse

- Jeg tror, at vi alle kan sætte os ind i den følelse af at stå udenfor og kigge ind og ikke forstå, hvorfor man ikke kan være en del af det. Hvad er der i vejen med mig? Hvorfor kan de ikke lide mig?  Der er noget forkert ved mig. Og det er en meget destruktiv følelse at have, som kan have langvarige konsekvenser, kommer det fra kronprinsessen, der også siger, at udelukkelse fra fællesskabet for et menneske kan føre til ensomhed, mistrivsel, en følelses af, at man ikke duer til noget, og så tænker den ramte måske, at man lige så godt kan give op.

Det må ikke ske

- Det er noget, vi skal sørge for ikke sker for børn. Så de får mulighed for at være en del af et fællesskab, siger Mary.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden