William og Harry mødes i vigtig anledning

Prins William og prins Harry

Prins William og prins Harry

Foto: Mega
Prins Harry og prins William har i lang tid været adskilt af Atlanterhavet, og den seneste uges tid har ikke ført dem tættere på hinanden. Nu ser det dog ud til, at et møde mellem brødrene er på vej.

Prins William, 38, og prins Harry, 36, har masser af udfordringer i denne tid, og de to brødre har ikke været meget sammen de senere år.

Harry og William har i lang tid været adskilt af Atlanterhavet, efter Harry og Meghan forlod England, og den seneste uges tid med en masse debat i kølvandet på det kontroversielle Oprah-interview har ikke ført brødrene tættere på hinanden.

Møde mellem Harry og William til sommer

Nu ser det dog ud til, at et møde mellem dem er på vej.

Prins William og prins Harry skal ifølge flere engelske medier som Daily Mail og Mirror med største sandsynlighed mødes, når man i sommer skal offentliggøre en ny statue af deres mor prinsesse Diana.

Prinsesse Diana
Foto: Mega

Prinsesse Diana

Dianas fødselsdag

Statuen bliver i anledning af Dianas 60-års fødselsdag ifølge planerne afsløret ved en højtidelighed på hendes fødselsdag den 1. juli på Kensington Palace i London.

Ansigt til ansigt

Denne begivenhed kan blive første gang, at Harry og Wililam står ansigt til ansigt til ansigt eller skuder ved skulder i fysisk forstand, siden Harry og Meghan lod sig interviewe af Oprah Winfrey om deres problemer med forholdene i England og det britiske kongehus.

William afslørede forleden, at han endnu ikke har talt med sin bror Harry siden det kontroversielle CBS-interview, men samtidig understregede William, at han ønskede at tale med Harry.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden