14. jan. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Derfor ser Josephine og Vincents fremtid så spændende ud

Prinsesse Josephine og prins Vincent
Prinsesse Josephine og prins Vincent
Foto: Hanne Juul
Det er vanskeligt at spå eksakt om fremtiden, men for prinsesse Josephine og prins Vincent ligger enkelte forhold helt fast.

For nylig fyldte kronprinsparrets tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine 10 år.

Duoen er i fin form i denne tid, hvilket var tydeligt at se på de nye fødselsdagsportrætter, som fotografen Franne Voigt står bag.

Vincent og Josephine gør det godt

For kronprinsesse Mary og kronprins Frederiks yngste børn ser fremtiden spændende ud.

Det er naturligvis umuligt at spå eksakt om fremtiden, men enkelte forhold ligger helt fast.

Prins Vincent og prinsesse Josephine får ikke apanage, når de bliver voksne.

Det er kun deres storebror prins Christian, som får det som tronarving.

Mens Christian en dag langt ude i fremtiden skal være Danmarks konge, så får Vincent og Josephine mere frie roller.

Frie roller

De skal vælge deres egen vej karrieremæssigt, og det giver en frihed, der kan udnyttes på såvel det personlige som professionelle plan i fremtiden.

Tvillingerne skal tage sig en uddannelse, skaffe sig et arbejde og i det hele taget selv forme deres liv.

Prinsesse Josephine og prins Vincent går lige nu på Tranegårdskolen i Hellerup, og måske skal de derefter gå i gymnasiet og derfra på en videregående uddannelse – måske på universitetet i Danmark eller udlandet.

Herefter kan de stå meget stærkt i billedet for en fremtidig arbejdsgiver.

Kommer med god ballast

Der er nok ingen tvivl om, at Josephine og Vincent samt prinsesse Isabella og naturligvis også de øvrige børn i det danske kongehus kommer med en god ballast hjemmefra, og dette vil en dag gøre dem attraktive for en arbejdsgiver i Danmark eller i udlandet.

Kronprinsparrets børn nyder nu og i årene fremover en barndom og ungdom i gode og trygge rammer, og deres forældre og livet i kongehuset hjælper dem til at få nogle færdigheder, man ikke kan læse sig til og som kan bruges konstruktivt i mange sammenhænge.

Inspiration fra kronprinsparret

Hvis Vincent og Josephine lader sig inspirere af deres forældre, kunne man forestille sig, at de som voksne ville være interesserede i at arbejde for hjælpeorganisationer, forsvaret eller måske kunne optræde i en rolle for store virksomheder som Mærsk, Danfoss, Lego og Grundfos.

Lys fremtid

Der er mange, mange muligheder, og selvom det med karriere ligger virkelig langt ude i fremtiden, ser det hele ganske lyst ud for hele Danmarks prins Vincent og prinsesse Josephine, som har meget at se frem til både på den korte og den lange bane.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET har vi fuld fokus på prins Vincent og prinsesse Josephine, som i anledning af deres 10-års fødselsdag blev fejret på fornem vis af kronprinsfamilien.

Vi byder på alt om tvillingernes store dag, som blev en meget anderledes fødselsdag, og så har vi også nyt om prinsesse Marie, der er med i en tv-serie.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb02-forsider_0.jpg

Læs mere om: