Onsdag, 1. marts 2023 — af Ulrik Ulriksen

Det skal der ske, når kronprinsparret kommer hjem efter heftige dage i Indien: Mary og Frederik får meget at se til

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik
Foto: Hanne Juul
Kronprinsparret har netop nydt fire forrygende og vanvittigt begivenhedsrige arbejdsdage i Indien. Torsdag lander kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i København efter en lang flyvning fra Chennai i det sydlige Indien.

Der er grund til at være glad og tilfreds efter det danske erhvervsfremstød i Indien, som kronprinsparret de seneste dage har stået i spidsen for med stor succes.

I morgen lander kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i København efter en lang flyvning fra Chennai i det sydlige Indien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hjemme i København får kronprinsparret meget at se til i den kommende tid.

Frederik og Mary hjælper dronningen

Specielt efter dronningens operation er der behov for, at kronprinsparret ligesom den øvrige kongelige familie støtter dronningen i ekstra høj grad.

Kronprinsparret besøgte dronning Margrethe på Rigshospitalet på vej til lufthavnen, da de skulle af sted på arbejdsrejse til Indien.

Og mon ikke Mary og Frederik hurtigt efter returen til Danmark skal forbi Majestæten for at høre, hvordan det går med ryggen.

Kronprins Frederik skal være regent

Desuden har kronprinsesse Mary og kronprins Frederik en del arbejde, som ligger og venter.

Der er en del forberedelser til et meget spændende og udfordrende forår med flere vigtige officielle opgaver, og så skal kronprinsen fra den 2. marts og indtil videre til den 10. marts være regent, mens dronningen plejer sin nyopererede ryg.

Fredag den 3. marts skal kronprinsen desuden tage imod nye ambassadører fra Rumænien, Bangladesh, Irland, Jordan og Kosovo i Christian VII’s Palæ på Amalienborg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden