Torsdag, 20. februar 2020 - af Ulrik Ulriksen

DET SKER I DAG: Kronprins Frederik skal en tur på hospitalet

Foto: Hanne Juul
Efter at være kommet til skade i Schweiz og derefter opereret på Rigshospitalet i København, skal kronprins Frederik i dag en tur forbi et nyt hospital i Jylland.

Kronprins Frederik forestår den officielle indvielse af Sygehus Sønderjyllands nye akutsygehus i Aabenraa i dag, torsdag den 20. februar klokken 14.00, ifølge den kongelige arbejdskalender.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det sker bare få dage efter kronprinsens skulderoperation på Rigshospitalet i København.

Sygehus Sønderjylland er ét samlet sygehus med afdelinger fordelt i Sønderborg, Tønder og Aabenraa.

Frederik skal klippe snoren

Som en del af Sygehus Sønderjylland åbner et nyt akutsygehus, hvor akut syge eller tilskadekomne patienter fremover vil blive modtaget, og det bliver altså kronprinsens opgave at klippe den røde snor til det nye hospital. 

Uheld på ski

I mandags efter klokken 17.00 sendte kongehuset en pressemeddelelse ud om Frederiks uheld på ski i Schweiz og efterfølgende skulderoperation på Rigshospitalet i København.

- Hans Kongelige Højhed Kronprinsen pådrog sig i sidste uge en mindre skade i venstre skulder i forbindelse med skiløb i Schweiz. Kronprinsen er derfor i dag blevet ambulant undersøgt og behandlet på Rigshospitalet i København, lød pressemeddelelsen fra kongehuset, som også understregede, at skulderskaden ikke ville påvirke Frederiks arbejdsprogram.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Ukompliceret operation

- Behandlingen bestod i en ukompliceret operation, som forløb planmæssigt. Skulderskaden påvirker ikke Kronprinsens officielle program., stod der skrevet i den royale pressemeddelelse.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse meget mere om kronprins Frederiks skiuheld, og du får også histprien om et helt speciel løfte, kronprinsparret har givet dronning Margrethe.

Netop dronningen var i øvrigt til en herlig tøsefest i anledning af sin veninde Birgitta Hillingsøs 80-års fødselsdag, og du får naturligvis en fin reportage med skønne billeder fra den begivenhed.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden