20. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe afslører privat hyggevane

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Kaspar Wenstrup
Dronning Margrethe var i absolut fin form, da hun studerede en helt ny udstilling på Frederiksborg Slot. I den forbindelse løftede hun sløret for en privat vane.

Dronningen og kronprinsparret var til stede ved åbningen af udstillingen "Dronningens Ansigter", hvor de fik en stor oplevelse sammen.

Udstillingen "Dronningens ansigter" er skabt i anledning af Majestætens 80-års fødselsdag og portrætterer dronningens liv, virke og særlige interesser.

På udstillingen vises film, dragter og scenografiske elementer samt en lang række portrætter.

Dronning Margrethe nød stor dag

Det var en stor dag på Frederiksborg Slot, og I forbindelse med åbningen af udstillingen afsløredes et nyt portræt af dronning Margrethe malet af Niels Strøbæk i anledning af 80-års fødselsdagen.

Sjovt spørgsmål

Dronningen nød at se nærmere på udstillingen til den festlige åbningsbegivenhed, og på et tidspunkt blev hun af en TV2-journalist spurgt, om det ikke er ret specielt selv for en dronning at se så mange billeder af sig selv.

Det lod dog til, at netop det med at se mange billeder af sig selv er noget, Majestæten for længst har vænnet sig til.

Fint svar fra Margrethe

- Det sker jo at man ser blade også, lød det med et skævt smil fra dronningen, som med den bemærkning afslørede, at hun i ny og næ nok hygger sig med at kigge i BILLED-BLADET og sikkert også andre ugeblade, som bringer royale reportager med nye billeder af blandt andre dronningen selv.

En morsom udstilling

Desuden havde Majestæten selvfølgelig en kommentar til selve udstillingen på Frederiksborg Slot.

- Det er en meget morsom udstilling at se, også fordi den jo dækker over portrætter af mig og andre ting, der har med mig at gøre, som går helt tilbage til tidligt i 70’erne, sagde dronningen til TV2 samt BILLED-BLADET og den øvrige fremmødte presse.

Meget mere i BILLED-BLADET

I den nye udgave af BILLED-BLADET kan du nyde helt nye billeder fra og læse alt om den store royale begivenhed på Frederiksborg Slot.

Du får også en stor reportage om kronprins Frederik på togt med Mikkel Beha Erichsen ombord på det gode skib Wallenberg.

BB25 webgrafik

Læs mere om: