21. jun. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Margrethe lover: Jeg kan ikke dy mig!

Dronning Margrethe
Dronning Margrethe
Foto: Hanne Juul
Det blev en helt perfekt dag for dronning Margrethe i Lejre, hvor dronningen åbnede en ny vikingehal. Inden afgang gav dronningen et løfte.

Dronning Margrethe fik en helt fantastisk oplevelse, da hun var æresgæst til indvielsen af Kongehallen i Sagnlandet Lejre, hvor solen skinnede på en på alle måder festlig og forrygende junidag.

Dronning Margrethe så Kongehallen

Dronningen nød at se Kongehallen, som er genskabt ud fra den største bygning fra vikingetiden, der er fundet i Danmark.

Dejlig dag i Lejre

Efter en skøn dag i Lejre med fuld fokus på den nye, imponerende trækonstruktion fra vikingetiden sagde dronningen farvel og tak til museumsdirektøren.

– De må komme tilbage snart, sagde direktør Holten, og det fik en begejstret dronning Margrethe til at love at komme tilbage.

Og mon ikke det bliver i en nær fremtid.

Løfte fra dronningen

– Jeg kan ikke dy mig for at komme tilbage, lød det entusiastiske svar fra dronningen, inden hun igen ønskede tillykke med den nye Kongehal, som bliver en kæmpeattraktion i Sagnlandet på Sjælland.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se nye billeder fra og læse alt om dronning Margrethes dejlige dag med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik på Frederiksborg Slot.

Og så får du også en kæmpe reportage om kronprins Frederiks togt med Mikkel Beha Erichsen ombord på det gode skib Wallenberg.

BB25 webgrafik

Læs mere om: