Fredag, 16. juli 2021 - af af Trine Larsen

Dronning Margrethe med frisk bemærkning

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Færøernes lagmand, Bárður á Steig mener, at dronning Margrethe har oplevet alle fire færøske årstider, første dag dronningen befandt sig i Thorshavn. Og netop vejret havde dronning Margrethe da også en frisk bemærkning til.

På toppen af Skúlin á Fløtum, den nyeste og fineste folkeskole i byen, bygget færdig sidste år, oplevede majestæten først lidt sol og senere regn.

Dronning Margrethe var kommet op på taget for at nyde den enestående udsigt over hele byen og dér lod dronningen sig overtale til, også at få taget et par billeder med den smukke baggrund og udsigt.

Netop som dronningen skulle til at stille op, begyndte regndråberne at falde - og det fik dronningen til, at komme med en frisk bemærkning.

Hvad dét var kan I se i videoen øverst i artiklen, ligesom I kan høre, hvordan dronningen har det med at være tilbage på Færøerne.

Se også det fine maleri dronningen fik overrakt af den færøske kunstner Sigrun Gunnarstóttir og se, hvad den fine gave forestiller, og hvad dronningen syntes om gaven.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden